2022-2023 futbol Sezonunda Amatör ve profesyonel müsabakalarda Emniyet güçlerinin verdiği güvenlik ve destek hizmetlerinden dolayı ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ve Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Batman futbolunun dünü, bugünü ve yarını gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Sportif müsabakalarda emniyet güçlerinin büyük bir rol oynadığını belirten ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Mahmut Akyol; “İl Emniyet Müdürümüz Sayın Köroğlu Kıraç bizim bütün taleplerimizi olumlu karşıladı. Kendisi tam bir spor adamıdır. Batman futboluna emekleri ve çabaları takdire şayandır. Bizde ASKF olarak kendisine hizmetlerinden dolayı bütün birimleri adına teşekkür plaketi takdim ettik.” diye konuştu.

Teşekkür Plaketi alan İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç ise her zaman Batmanlıların huzuru için, spor müsabakalarının sağlıklı oynanabilmesi adına hazır olduklarını söyledi. Kıraç yaptığı açıklamada; “Hepimiz bu memleketin bir ferdiyiz. Halkımız ve bütün sportif branşlar için her zaman görev almaya hazırız. Bizler bir bütünüz. İnsanlarımıza ve spora ne kadar hizmet etsek azdır. Bu teşekkür plaketini yoğun mesai harcayan bütün personellerimiz ardına kabul ediyorum.” diye konuştu. Ziyarette ASKF Başkanı Mahmut Akyol’a futbol il temsilcisi Ahmet Özaydın, ASKF Başkan Yardımcıları Reşat Gülsever ve Osman Seyrek’te eşlik etti. (Spor servisi)