Amedspor Kulübü'nde son günlerde yaşanan gelişmelerin tüm detayları, Teknik Direktör'ün değişmesi ve sosyal medya'da çıkan futbolcularla ilgili gelişmeler, son dakika olarak yaşanan Kulüp Başkanı Metin Kılavuz'un açıklama

Amedspor Kulüp Başkanı Av Metin KILAVUZ’dan çıkan tüm iddialara cevap açıklaması
“Son günlerde özellikle sosyal medya üzerinden ortaya atılan iddialara şunu söylemek isterim ki; İddianın kaynağı bir gazetecinin yazılı beyanı üzerine gelişmiştir. Habercilikte birinci kural, haberin taraflarından bilgi almaktır. Bu konuda kulübümüzün görüşü alınmadan bu yazılı beyan servis edilmiştir.

Diğer bir husus ise; taraftar derneklerimizden biri bu yazılı beyanı kulübümüzün görüşünü almadan yayınlamıştır. Bahsi geçen futbol emekçisi, kendisine tüm transfer tekliflerini “Amedspor benim evim” duygusu ile reddetmiştir.

Bu zamana kadar açıklama yapmamamızın nedeni; yürütülen tartışmanın derinliği ve kapsamını öğrenmeye yönelik olmuştur. Diğer bir neden ise kulübümüzün gerçek dışı iddialarla polemiğe girmeme yaklaşımıdır.
Bu zorlu süreçte gün, Amedspor etrafında birlik, beraberlik ve kenetlenme günüdür. En derin saygı ve sevgilerimle, Başkan Metin Kılavuz.

AMEDSPORLU OYUNCULARDAN ORTAYA ATILAN İDDİALARA CEVAP AÇIKLAMASI
Son günlerde bazı sosyal medya hesaplarında şahsımıza yönelik karalama kampanyası sürdürülmektedir.
Bizler; Yiğitcan Gölboyu, Erdi Yokuşlu, Furkan Yaman ve Erkut Şentürk olarak konuşulanların, yapılanların ve dedikoduların hiçbirinin faili değiliz.

Biz, AMEDSPORLUYUZ ve bu kentin ekmeğinden besleniyoruz. Sezon başı hazırlık sürecinde bazılarımızın sözleşmesinin bitmiş olmasına rağmen Amedsporumuzda kalmayı en kalbi duygularımızla istedik.
Yaşanan ufak tefek uyumsuzluklar olmuş olabilir ama asla Amedspor’a yönelik ne hakaret ne küfür ne de aleyhte bir davranışımız olmamıştır. Bundan sonraki süreçte de olmayacaktır. Hiç kimse, hiç birimiz Amedspor’un üstünde değildir. Amedspor’un menfaat ve çıkarları neyi gerektiriyorsa bunu sonuna kadar yerine getireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

Bizler Amedspor takımı olarak yekpareyiz, birlikteyiz ve kardeş gibiyiz. Bunun yansımasını da bu haftadan başlamak üzere sahada göreceksiniz. bu karalama kampanyasından kaynaklı taraftarlarımız üzülmüşse öncellikle onlardan özür dileriz. AMEDSPOR BİZİZ, SİZSİNİZ, HEPİMİZİZ saygılarımızla denildi.

Amedspor'da tekrar Mehmet Budakın dönemi başladı.
Teknik Direktör Ramazan Erin ve ekibinin yolları ayırmasıyla daha önce Amedspor'u çalıştıran Mehmet Budakın takımın başına tekrar getirildi.

Amedspor zorlu süreçlerden geçerken, engelleri aşarak ilerlemeye çalışıyor. Bu engelleri aşarken temel yaklaşım birlik ve beraberlik olmalıdır.
Teknik direktör Ramazan Erin ve ekibi ile yollarımızın ayrılması üzerine yapılan tartışmaların kulübümüzü yıpratmak dışında hiçbir faydası olmayacaktır. değerli kamuoyunun daha hassas ve duyarlı davranacağından şüphemiz yoktur.