Amedspor Teknik direktörü Oktay Derelioğlu, koronavirüs nedeniyle maçların ertelenmesini değerlendirdi. Deneyimli teknik adam takım ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Oktay Derelioğlu, Dünya geneli ve Türkiye olarak insanlar çok zor bir sınavdan geçiyor derken, "Öncelikle bu salgından bir an önce kurtulmayı temenni ediyoruz. Kısa bir süre içerisinde normal hayatımıza dönüp tekrardan futbola ve mesleğimize konsantre olabileceğimiz bir ortam oluşmasını dört gözle bekliyoruz." dedi.

İşte Amedspor teknik direktörü Oktay Derelioğlu'nun açıklamalarında satırbaşları...

Federasyonun virüsün seyrine göre ligler için belirleyeceği en uygun başlama tarihi kararının resmiyet kazanması durumunda bu tarihten 25-30 gün öncesinde takımımızı toplamayı ve bilimsel olarak en doğru antrenman yöntemleri ile virüsten önceki pozisyona getirip ligde kalmayı hedefliyoruz.

Amedspor teknik direktörü olarak karantina sürecinde futbolcularımıza verdiğimiz antrenman programlarını takip ederken aynı zamanda bu süreçte ekibimle birlikte özellikle ikinci yarıda oynanan maçlarımızı izleme fırsatı bulup takımımızla ilgili gerek bireysel oyuncu analizi gerekse maç performans değerlendirmeleri yaptık. Sahalardan uzak kaldığımız, futbolu özlediğimiz bu bir ayı kulübümüzün menfaati adına iyi geçirdiğimizi söyleyebilirim.

Bizler de belki oyuncular için fiziki ve mental açıdan zor da olsa ligin kalan kısmının oynanması ve her takımın kendi kaderini kendisinin çizmesini destekliyoruz. Bunun adil olduğunu düşünüyoruz ve en doğru tarihte liglerin başlamasını arzu ediyoruz.

Buradan Amedspor taraftarına da seslenmek istiyorum. Kalan 6 maçta Amedspor camiasına yakışır bir futbolla takımımızı ligde bırakacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. TFF’nin vereceği kararla takımımızı bu zorlu sürece rağmen iyi hazırlayıp kulübümüzün önümüzdeki sezon da bu ligde mücadele etmesi için çaba göstereceğimizi ve bunun bizim için zor olmadığını belirtmek isterim.

Sağlıklı bir hayata kavuşmak dileğiyle. Görüşmek üzere.