Amedspor teknik direktörü Oktay Derelioğlu, Spor72 yayınında görüşlerini açıkladı.

Amedspor teknik direktörü Oktay Derelioğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, Amedspor başına büyük bir camiaya bir hafta kalmadan ligler ertelendiğini söyledi.

Özlemin giderilmediğini ve birlikteliği yapamadığını belirten Oktay Derelioğlu, “Sağlıklı ve huzurlu bir ortam bulamadan, başlama tarihi belli olmadan nasıl takımları hazır duruma getireceksin.” dedi.

Aldığı duyumu taraftara aktaran deneyimli çalıştırıcı, “Haziran’ın birinci-ikinci haftası veya bilemedin üçüncü haftası ligler başlanacak söyleniyor. Liglerle ilgili 3 Mayıs’ta toplantı varmış. Ben biraz önce verdiğim örneği söylüyorum ve tekrarlıyorum; Şehirlerarası çıkış yasağı var ve 15 gün daha uzatıldı. Birde uçak durumları belli, her gün ülkemizde 120-125 kişi vefat ediyor. İnsanın içi kıyılıyor, üzülüyorum her gün bu haberleri duyduğumda. Şu anda korku panik havası olan bir dünyada yaşıyoruz kendi ülkemiz dahil buna. İnsanlar hala futbol ne bileyim biz kendi adımıza konuşuyoruz. Kimisi para piyasaları, kimisi ne bileyim ekonomi ve piyasalar ne olacak gibi bunları konuşuyor.” şeklinde konuştu.

KAYNAK: SPOR72