TFF 3.Lig ekiplerinden Batman Petrolspor’un teknik direktörü Ahmet Yavuz ligin 28.haftasında deplasmanda Nevşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaşanan olaylarla ilgili, “50-60 kişinin büyük bir bölümü bize maçtan sonra saldırdılar. Biz soyunma odasında çok dar bir alanda sıkışıp kaldık” dedi.

Spor72’de yayınlanan Spor Konuk Programında Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar ve Haber Müdürü Akif Altsoy’un sorularını yanıtlayan teknik direktör Ahmet Yavuz, Batman Petrolspor taraftarını övgüyle bahsedip şunları konuştu, “Bir defa şunu söyleyeyim; Batman Petrolspor taraftarı gerçekten kıymetli ve saygılı, gelen rakiplere inanılmaz saygı sevgi gösteriyor. Ben rakip olarak ta geldim. Bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim; Ben gurur duydum şehrimizden ve taraftarımızdan” ifadelerine değindi.

50-60 KİŞİLİK BİR GRUBUN SALDIRISINA UĞRADIK

Nevşehir’de gidiş ve dönüşte çok sıkıntılar çektiğini ve neden öyle olduğunu bilmediğini belirten Yavuz, şöyle devam etti:

“Maçtan sonra inanılmaz olaylar ve sıkıntılar oldu. Ben oyuncularımla, maçın başından ve sonuna kadar maç bittikten sonraki davranışlarından ötürü onlarla gurur duydum. Nevşehir’e yakışmadı. Maç seyircisizdi bildiğiniz gibi, böyle olmasına rağmen statta 50-60 kişi vardı. Bu 50-60 kişinin büyük bir bölümü bize maçtan sonra saldırdılar. Biz soyunma odasında çok dar bir alanda sıkışıp kaldık, ama oyuncularımızla beraber çok sağlam bir duruş sergiledik. Batman Petrolspor’un şehrine ve taraftarına layık bir şekilde kendimizi muhafaza edip koruduk. Çocuklarla beraber sıkıntılı bir ortam yaşadık. Böyle bir ortamın olması beni üzdü ve derinden yaraladı. Ama maalesef bu tür şeyler bazı şehirlerde oluyor. Ben tekrar ediyorum; Bizim şehrimizde ve bizim taraftarımızda öyle bir şey görmedim. Rakip takım olarak geldiğim zaman da görmedim, kendim şuan bulunduğum ortamda da görmedim. Biz orada mağlupta olduk. Ama taraftarımız rakip taraftarı alkışlayarak gönderiyor” dedi.