Batman Petrolspor teknik direktörü Ahmet Yavuz, Spor72’de yayınlanan Spor Konuk programının canlı yayın konuğu oldu. Programda Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar ile Haber Müdürü Akif Altsoy’un sorularını yanıtlayan teknik direktör Ahmet Yavuz Prim ve oynanmayan oyuncularla ilgili açıklık getirdi. Yavuz, “Nazilli maçından sonra hata yapıldı ve bu hatanın özrü de dilendi.” dedi.

Batman Petrolspor teknik direktörü Spor72’de yayınlanan Spor Konuk programının konuğu oldu ve Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar ile Haber Müdürü Akif Altsoy’un moderatörlüğünde soruları yanıtladı. Tüm sorulara içtenlikle yanıtlayan 49 yaşındaki teknik adam, “Ya şimdi buna ben açıklık getirmek istiyorum herkesi anlasın ya gerçekten bu konu bizi çok üzüyor çok yıpratıyor herkes şunu bilsin çok net samimiyetle söylüyorum. Oyuncu grubu inanılmaz karakterli duruşa sahip oyuncu grubu. Kesinlikle bizim ne maçtan önce, nede maçtan sonra işte prim bu olsun prim şu olsun konuşmamız bile olmuyor maçtan başka hiçbir şey konuşmuyoruz Bu çocukların yani pirimdi şuydu buydu bugüne kadar kimse hiçbir şey konuşmadı. Bu çocuklar boş mukaveleye imza attılar.” dedi.

İŞTE AHMET YAVUZ’UN AÇIKLAMALARINDAN ÖNE ÇIKAN SATIR BAŞLARI:

“Oyuncular kimseyi tanımıyor başkanı tanımıyorlar. O zaman sadece başımızda yöneticimiz vardı Mustafa abi geldi hazırlık maçlarına.

Bizim yeni oyuncularla yeni sezon başından beri yani geldiğimiz günden beri bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Ufak bir hata yapıldı. Nazilli maçından sonra bir hata yapıldı bu hatanın özrü de dilendi.”

“Bundan sonra bu öyle bir şey olma olasılığı yok bizim olduğumuz ortamda olma olasılığı yok çünkü biz zor şartlardayız zaten kulübün durumu ekonomik durumunu sizler çok daha iyi biliyorsunuz benden çok daha iyi biliyorsunuz.”

“Ben geldikten sonra bu olaya vakıf oldum, inanılmaz bir mücadele var herkeste. Biz sahanın içinde mücadele etmeye çalışıyoruz. Saha dışında başkan ekibi ve yönetimi sağ olsun Sayın Valimiz Yardımcı olmaya çalışıyor, destek olmaya çalışıyor. Çok zor bir süreç geçiriyoruz, çok sıkıntılı bir süreç geçiyoruz. Sadece bugünün süreci değil, geçmişin sürecini de yaşıyoruz. Buda bizi çok zorluyor.”

“Şunu kesinlikle altını çizerek söylüyorum; Lütfen, inanın hiçbir şekilde hiçbir oyuncu bugüne kadar para problemi yapmadı ve para sorunu yapmadı. Bütün oyuncularım duruş sergiledi. Bundan sonra daha fazlasını sergileyecek. Bizim sadece isteğimiz, beklentimiz bize destek olunsun ondan sonrası zaten kendiliğinden gelecektir. Lütfen rica ediyorum tekrar ediyorum.”

“Bunu yaparsak eğer işte prim problem, şu problem, bundan dolayı oynuyor, bundan dolayı oynamıyor kesinlikle size temin ediyorum kendi şahsım adına böyle bir şey olsa ben asla izin vermem.”

“Kesinlikle yönetimle bir sorunumuz yok. Çok teşekkürler başımızda çok düzgün bir yönetim var.

Allah razı olsun şuan için elinden gelen herşeyi yapmaya çalışıyor. Ekibiyle beraber Gecesini gündüzüne katmış çalışıyorlar, Sıkıntılar yaşıyoruz yaşayacağız hep beraber yaşıyoruz. Ekonomik Buranın içindeyiz yani. Allah yardımcımız olsun çok zor yani. Biz hep üstümüze düşen her türlü fedakârlığı yapmaya çalışacağız.”

CELAL ARAS NEDEN OYNAMIYOR

“Öncelikle teşekkür ederim evet çok sağ olun. Celal Aras konusuna değindiniz için teşekkür ederim. Şimdi celal benim çok eskiden beri inandığım tanıdığım bir oyuncu. Celal’in sakatlığı tendon bağları kopmuştu. Tendon bağı kopan sakatlıktan dönen oyuncu sayısı çok azdır.”

“Celal gerçekten de çok çalışkan. Dediğim gibi; Çok tanıdığım oyuncu. Celal hazır olsa iyi durumda olsa ve oynayacak durumda olsa, ben bir dakika düşünmem ilk önce Celal’i yazarım. Celal’le her gün bir şeyler paylaşıyoruz, her gün özel antrenman yaptırıyoruz.  Biz onunla özel ilgileniyoruz. Ben isterim ki; Celal sahada olsun. Ama taraftarlarımızın ve benim de istediğim gibi şuan da oynayacak durumda değil.”

“Biz üç dört haftalık bir süreç geçireceğiz inşallah. Celal içinde iyi oldu, belki bizim için de iyi oldu. Celal’i daha erken almış olacağız. Bu altı haftalık bir süreç olacak inşallah. Bu süreçte nasip olursa, tabi ki Celal'in vereceği iyileşme tepkisi önemli, sakatlığının vermiş olduğu sıkıntıları yaşıyoruz. Tabii sizlerin bunu bilme ve taraftarımızın bunu bilme olasılığı yok. Biz beraber yaşıyoruz. Ben bu konuda üzülüyorum. Celal iyi durumda olsa oynatmama olasılığı kesinlikle yok. Çünkü celal çok iyi bildiğim oyuncu ve güvendeyim bir oyuncu.”

ABDURRAHMAN ÜCE

“Abdurrahman Üce konusuna gelecek olursak. Abdurrahman yetenekli ve karakterli oyuncu. Tek yaşadığım sıkıntı, kamp döneminde bir sakatlık geçirdi ve kampı doğru düzgün geçiremedi. Daha sonraki süreçte biz kendisiyle birebir de konuştuk. Burada söylememde bir sıkıntı yok. Abdurrahman’dan sadece isteğim; İkili mücadelelere çok daha fazla girmesini talep ettim. Teknik özellikleri, topla alışverişi gayet iyi bu konuda hiçbir sıkıntı ve problem yok sadece tek sıkıntı kendisinde. O da çok iyi biliyor ikili mücadele top kazanma konusunda.”

“Bununla ilgili ki genç bir oyuncumuz 98’li. Allah nasip ederse biraz öncede sorulan soruya cevap verirken, bizim kendi bünyemizde oyunculardan bir tanesi ve geleceği olan oyunculardan bir tanesi. O sabırlı olacak bizde sabırlı olacağız inşallah. Abdurrahman’ı bu takımda çok iyi bir şekilde göreceğimize inanıyorum.”

Spor72 / Özel Haber

https://youtu.be/Tsb5stNsSkU