Batman Petrolspor teknik direktörü Ahmet Yavuz SPOR72’ye yaptığı açıklamada, “TFF tarafından 2 ve 3. Ligler için bir açıklama yapılacak diye bir beklenti var” dedi.

Yönetimle iletişim halinde olduğunu belirten Yavuz, “TFF’nin verdiği karar ile ilgili çalışmalar yapılıyor. Süreç devam ediyor. Birkaç gün içerisinde TFF tarafından 2 ve 3. Ligler için bir açıklama yapılacak diye bir beklenti var…” ifadelerini kullandı.

"Hazırlık konusunda takımımızda sorun yok"
Oyuncuların form durumu hakkında sorulan soruya, “Oyuncular bireysel antrenmanlarına devam ediyorlar. futbolcularımızın bize ilettikleri doğrultuda, kilo problemi yok gibi görünüyor” dedi.

“Süreç sıkıntılı bir süreç”
Liglerin 12 Haziran’da başlaması kararıyla ilgili, “Bizim şuanda takım olarak toplanmamız gerekiyor. Süreç sıkıntılı bir süreç. Oyuncularımızın çoğu büyükşehirlerde. Şehir dışına çıkmak yasak bildiğimiz kadarıyla” değerlendirmesinde bulundu.

Ahmet Yavuz son olarak, “Bugün veya yarın Federasyonda toplatı var bir karar vercekler, bizde ona göre hareket edip oyuncularla iletişim halindeyiz. Takım olarak toplandıktan sonra koronavirüs testi yapılması için 2 günlük süre vereceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Spor72 / Özel Haber