Amedspor Başkanı Metin Kılavuz Spor72’de canlı yayınlanan Spor Konuk programında Batman Petrolspor hakkında düşüncelerini ve duygularını dile getirdi. Başkan Kılavız, “Batman Petrolspor da bizim takımımızdır” dedi.

Bölgenin güçlü, en çok izlenen ve takip edilen spor medyası Spor72 birbirinden değerli konukları ‘Spor Konuk’ programına konuk olarak almaya devam ediyor. Bu bağlamda Amedspor Başkanı Avukat Metin Kılavuz ‘Spor Konuk’ programının canlı yayın konuğu oldu. Yayın esnasında birçok konuya açıklık getiren Avukat Metin Kılavuz, programın sonunda Batman Petrolspor ile ilgili görüşlerini aktardı.

Batman Petrolspor’un da kendi takımları olduğunu belirten Başkan Metin Kılavuz şu ifadelere değindi; Batman ile Diyarbakır arasında hiçbir fark yoktur. Amedspor, Batman Petrolspor’dur. Batman Petrolspor, Amedspor’dur” dedi.

Başkan Kılavuz konuşmasının devamında, “Bir yapı ne kadar halktan desteğini alabilirse, o kadar daha sürdürülebilir olur. Sadece Batmanlılar değil, hepimiz gücümüz oranında batman Petrolspor’a destek olmak durumundayız. Batman Petrolspor’da yetişen bir genç, günü geldiğinde Amedspor forması taşıyor. O yüzden Batman Petrolspor’u sahipsiz ve yalnız bırakmamak gerekiyor. Belirttiğimiz çerçevede bir karar alınırsa ki öyle bir karar da tartışılıyor güçlü bir sesle bu Batman Petrolspor’un da istediği bir karar olacaktır” diye konuştu.

Başkan Kılavuz son olarak şunları konuştu, “Batman Petrolspor’un yönetimine, özellikle taraftarına ve tüm Batman halkına Amedspor adına saygılarımı sevgilerimi iletiyorum” dedi.

Spor72 / Özel Haber

https://youtu.be/BOVM2tz9_qc