Amedspor’un deneyimli teknik direktörü Oktay Derelioğlu Spor72’ye yaptığı açıklamada, TFF’nin açıkladığı takvime göre 2 ve 3.Ligler 18 Temmuz’da başlayacak. Ben kendi takımımı düşünüyorum, 18 Temmuz’da yakıcı ve kavurucu sıcakta oynatamam” dedi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü teknik direktörü Oktay Derelioğlu Spor72 Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar’a, TFF Süper Lig'in ardından 1., 2., 3. ve Bölgesel Amatör Lig müsabakalarının da başlangıç tarihlerini belirlediği açıklamayı değerlendirdi.

Kendi takımını düşündüğünü aktararak sözlerine başlayan Derelioğlu, “Alt Lig’ler, TFF’nin belirlediği başlangıç tarihi olan 18 Temmuz’da başlayacak. Ben kendi takımı düşünüyorum, yakıcı ve kavurucu sıcaklarda oynatamam…” ifadelerini kullandı.

“Bu lig oynanırsa önümüzdeki seneyi kaybeder”

TFF’nin, 1., 2., 3. Lig müsabakalarının başlangıç tarihlerini açıklanması hakkında sorulan soruya, “Temmuz’da başlayacak bir lig bir diğer sezona nasıl başlayacak. Bizi ötelediler. Bu süreçte zamanı geldiğinde iptal edilecek. Bu lig oynanırsa önümüzdeki seneyi kaybeder” dedi.

“Şuanda herkes bir muamma”

Liglerin 18 Temmuz’da başlaması kararıyla ilgili, “Bir husus var hepsi göz ardı ediyor. En son Sancaktepe'de 9 vaka, Fenerbahçe, Beşiktaş, Ankaragücü'nde yine vakalar var. Böyle bir durumda mutlaka oyuncularınız tedirgin oluyor. Onun için yani nasıl karar veriyorlar anlamıyorum. Alt Liglerde ki hiçbir takım toplanamadı ve şuanda hiç kimse çalışmıyor” dedi.

“Bu sezon ligler iptal edilmeli”

Çok zorlu ve olağanüstü bir süreçten geçildiğini dile getiren Derelioğlu, “Şu anda bu durumdayken, sıkıntılar yaşanırken, Bu sezonun iptal edilmesi gerekiyor, Süper Lig için söylemiyorum ama bizim için oynatılmamalı” diyerek sözlerini tamamladı.

Spor72 / Özel Haber