Batman Valisi Hulusi Şahin, HDP’nin belediye başkanlığı döneminde yapılan sportif faaliyetlerine ilişkin eleştirilerde bulundu. Şahin, “HDP yönetimi teknik direktörleri, antrenörleri ve spor adamlarını çöpe gönderdi” dedi.

Batman Gap Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mansur Obut’un Facebook üzerinden canlı yayın konuğu olan Batman Valisi Hulusi Şahin yaptığı konuşmada, HDP Belediyesi döneminde yapılan sportif faaliyetler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“HDP BELEDİYESİ TÜM ANTRENÖRLERİ ÇÖPE GÖNDERDİ”
1955 Batman Belediyespor’un ismini değiştirdiğini ifade eden Şahin, “Genel konuşalım. Amatör Sporlar var, Belediyespor bunlardan bir tanesi. Engellilerspor, Kadınspor kulübümüz ve Ampute takımımız var. Bunların hepsi özellikle Ertuğ Şevket Aksoy zamanında desteklenmiş çokta başarılı işler yapmışlar. Bu şehirdeki gençlerde ciddi bir spor potansiyeli var. Ertuğ Şevket Aksoy döneminde bunlar kullanılmış, değerlendirilmiş sporda çok büyük inanılmaz başarıları Batman yaşamış. Fakat ondan sonra gelen yönetim spor birimi müdürlüğünü bile lav ederek tüm sporla ilgili ne kadar destek varsa tamamını ortadan kaldırmıştır. Teknik direktörleri, antrenörleri, spor adamlarını çöpe göndermiş ve spora böyle bir kategorik bir düşmanlık göstermiştir. Biz geldikten sonra spor müdürlüğünü yeniden kurduk. Yeniden, Ertuğ Şevket Aksoy döneminde amatör sporların desteklendiği pek çok alanda sporcu yetiştirildiği lisanslı sporcu sayısının çok yüksek olduğu günlere en kısa zamanda ulaşacağız” dedi.

https://youtu.be/4FWLE1sou0w