Diyarbekirspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, TFF'nin ligleri başlatma kararı hakkında dikkat çeken yorumlarda bulundu. Avşar, “TFF’nin açıkladığı ikinci karardan sonra bizde açıkçası biraz şaşırdık ve futbolcularımızı memleketlerine gönderdik” dedi.

Başkanvekili Veysi Avşar, Spor72’de canlı yayınlanan Spor Konuk programında Türkiye Futbol Federasyonunun açıkladığı kararlar hakkında yorumda bulundu.

TFF’nin ilk açıklamasında 13 Haziran’da liglerin başlamasıyla ilgili karar verdiğini söyleyen Avşar, “Fakat TFF’nin Korona virüs (Covid-19) pandemi salgını nedeniyle yeni bir açıklama yaparak liglerin tarihini 18 Temmuz’a ertelediler. Onunla ilgili biz geçen Haziran’da oynayacağımızı baz alarak futbolcularımızı ve teknik ekibimizi Diyarbakır’a çağırdık, Covid19 testlerini yaptık. Kulübümüzde virüs ile ilgili herhangi bir sorun yok. Çağırdığımız özel ekiplerle tüm tesisimizi dezenfekte ederek gerekli tüm önlemleri aldık” dedi.

Veysi Avşar’ın açıklamalarının devamı şu şekilde:

“Geçen hafta biz antrenmanlara başladık. TFF’nin açıkladığı ikinci karardan sonra bizde açıkçası biraz şaşırdık ve futbolcularımızı memleketlerine gönderdik. 18 Temmuz’da artık nasıl olacaksa o süreçte liglerin başlamasını var sayarsak bir ay gibi süre eklersek liglerin Ağustos’ta bitmesi öngörülüyor. Play Off maçlarını da baz aldığımız vakit Eylül’e kadar bu ligin süreceğini düşünüyoruz.”

TFF’NİN TEKRARDAN BİR AÇIKLAMA YAPACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

Tekrar ediyorum ve doğru anlamak gerektiğini düşünüyorum. "O süre zarfı içinde biz transferlerimizi nasıl yapacağız, kulüpler kongrelerini nasıl yapacak, Play Off maçları nasıl olacak, kamplar nasıl olacak. Bizde o konuyla ilgili büyük ihtimal TFF’nin yine bir açıklama yapacağını düşünüyoruz.”

Spor72 / Özel haber

https://youtu.be/IVc4gea1uQ0