Diyarbekirspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Spor72 Medyasını övgüyle söz etti. Avşar, “Spor72’yi çok başarılı buluyorum” dedi.

Diyarbekirspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, Spor72’de canlı yayınlanan Spor Konuk porgramının konuğu oldu. Medyamızla ilgili övgü dolu sözler söyleyen Başkanvekili Avşar, Spor72 Medyasının çok başarılı olduğunu belirtti. Başkanvekili Veysi Avşar, “Bölge olarak Spor72 Medyasına ihtiyacımız var” dedi.

Diyarbekirspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar Spor72’de canlı yayınlanan ‘Spor Konuk’ programının konuğu oldu.

Başkanvekili Veysi Avşar, Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar, Haber Müdürümüz Akif Altsoy’un sorularını yanıtlayıp sohbet etti. Başkanvekili Avşar yayında Diyarbekirspor hakkında son bilgiyi ve TFF’nin liglerle ilgili vermiş olduğu kararı değerlendirdi. Genel Yayın Yönetmenimiz Abdurrahman Avşar’ın, “Spor72’ye bakış açınız nasıldır, nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna Başkanvekili Avşar: Spor72 ile yaklaşık 15 gündür tanıştığını ifade etti.

AVŞAR: BÖLGE OLARAK SPOR72 MEDYASINA İHTİYACIMIZ VAR

Başkanvekili Avşar programın sonunda Spor72 medyamızla ilgili övgü dolu sözler söyledi. Spor72’nin çok başarılı olduğunu ifade eden Başkanvekili Avşar, “Ben spor72 ile yaklaşık 15-20 gün içerisinde tanıştım. Bu süre zarfı içerisinde baya da takip ettim. Başarılı buluyorum, Allah muvaffak etsin ve Allah iyi yerlere gelmenizi nasip etsin. Bölge olarak Spor72’ye hakikaten de ihtiyacımız vardır. Bu virüs döneminde bu tür canlı yayınlarınızla insanlar evlerinde hiç olmazsa az-çokta olsa futbol açısından bilgileniyor teşekkür ediyorum. Allah muvaffak etsin, baya başarılısınız” dedi.

Spor72 / Özel haber

https://youtu.be/I6FHAwravkc