Ağrı 1970 Spor Kulüp Müdürü Kerem Adıgüzel, Spor72’de yayınlanan ‘Spor Konuk’ programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Birçok konuya değinen Kerem merak edilen konulardan olan Yılmaz Üzeyiroğlu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ağrı 1970 Spor Kulüp Müdürü Kerem Adıgüzel Spor72’de canlı yayınlanan 'Spor Konuk' programında Ağrılı iş adamı Yılmaz Üzeyiroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Spor72 Genel Yayın Yönetmenimiz Abdurrahman Avşar’ın canlı yayında Ağrı 1970 Spor Kulüp müdürü Kerem Adıgüzel’e “Son günlerde sıkça sorulan gündem yaratılmaya çalışılan Ağrılı iş adamı Demeçleri üzerine Ağrı 1970 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Yıldırım açıklama yapmıştı. Sosyal medyada paylaşmıştınız. O konuyu sporseverler tarafından merak ediliyor. Bize gelen sorular doğrultusunda size bu konunun sorulması üzerine yönlendirdik bizimle paylaşır mısınız?” sorusuna Adıgüzel içtenlikle cevap verdi.

Bu konu ile ilgili Başkanımız Mehmet Yıldırım defaten dile getirdiğini aktaran Adıgüzel, “Aslında biz konu üzerinde çokta durup ilgili şahsa Ağrıspor markası üzerinden bir popülüte kazandırmamaya da özen göstermek istiyoruz” dedi.

AĞRISPOR MARKASI ÜZERİNDEN POPÜLÜTE KAZANDIRMAMAYA ÖZEN GÖSTERİYORUZ
Aslında biz konu üzerinde çokta durup ilgili şahsa Ağrıspor markası üzerinden bir popülüte kazandırmamaya da özen göstermek istediğini diyen Kerem Adıgüzel, ‘Ancak konu para olunca malum kamuoyunda maalesef yer buluyor’ İfadelerini kullandı.

Kerem Adıgüzel: “Bu konuyu sizlerin vasıtasıyla tekrardan dile getireyim. Yılmaz Üzeyiroğlu denen iş adamı bizlere kulübümüzü ziyareti ile birlikte 3’ncü ligin üzerinde bizi 2’nci lige taşıyacak iki tane üst düzey transfer sözü verdi. Futbolu ve 3’ncü ligi hepiniz biliyorsunuz. Aşağı yukarı değeri piyasası bellidir. Bu transferlerinde aşağı yukarı maliyetleri bellidir. Bizlerde kendisine teşekkür ettik ve biran önce bu anlamda bu transferlerin gerçekleşmesi için ortak bir çalışma yürütme önerisinde bulunduk. Ancak kendisi bunu reddetti. Ortak çalışmayı reddetti.” dedi.

İŞTE KEREM ADIGÜZEL’İN AÇIKLAMALARINDAN SATIRBAŞLARI:
“Ben futbolcu beğenip kendim getirmek istiyorum gibi bir metotla bizi karşı karşıya bıraktı. Bunun dışında kendini birkaç menajerler vasıtasıyla birkaç futbolcuyla görüşmeler gerçekleştirdi ve birkaç amatör liglerde oynayan futbolcuyla bizi masaya oturtmaya çalıştı.”

İKİ FUTBOLCUYA 1 MİLYON 200 BİN TL MALİYET ÇIKARTTI
“Bu futbolcuların yani iki tane futbolcu için 1 Milyon 200 bin TL gibi bir maliyet çıkartarak ödeyerek bunları getireceğini ve bizim bu durumdan bu futbolcuların fiziksel durumundan hangi liglerde oynadıklarından bir haber olduğumuzu düşünerek sanırım bu işe girişti.”

KULÜBÜMÜZE, DEĞERİ 10 BİN OLAN FUTBOLCULARI 1 MİLYON TL’YE GETİRTMEK İSTEDİ
“Bizlerde tatbikî bunu kabul etmedik. Yani çok özür diliyorum küçümsemek istemiyorum futbolcuları ama piyasa değeri 10 Bin 20 Bin olan futbolcuları kulübümüze 600 bin 700 bin iki futbolcu için 1 Milyon 200 Bin TL ödeyerek getireceğini ve kamuoyuna bu şekilde lanse etti.”

AĞRISPOR MARKASINI BU ŞEKİLDE KULLANMASINA MÜSAMAHA GÖSTERMEDİK
“Tabi Ağrıspor markasını 10 Bin ve 20 Bin’e bu şekilde kullanmasına müsamaha gösteremezdik. Başkanımızın ve yönetim kurulumuzun bu konuyla ilgili çok net bir tavrı oldu kesinlikle reddettiler. Bizde bu durumu kendisine tebliğ ettik ve bu transferlerin gerçekleşemeyeceğini söyleyip kendisine teşekkür ettik. Durum bundan ibarettir. İş adamının kulüpte herhangi bir organik bağı yoktur. Sadece bir Ağrılı olarak seçim üzeri bu vatandaş gelmişti. Ağrı’ya Ağrı’da bir Belediye Başkan Aday Adayıydı. Bunu bir reklam argümanı olarak kullandı maalesef. Bizde konuyla ilgili kendisine çok fazla, yani hakkettiğinin fazlasıyla kamuoyunda gündeminde yer tuttu. Dikkat ettiyseniz ismini de zikretmek istemiyoruz popülüte kazandırmamak adına.”

Spor72 / Özel Haber

https://youtu.be/Z74SMhMf3W4