Teknik direktör Seyithan Özdaş, liglerin başlamasıyla ilgili endişelerinin olmadığını söyledi, "Yalnız o tarihlerde bölgemiz çok sıcak" dedi.

Ligde liderle 1 puan farkla 2'inci sırada oturan İl Özel İdare Siirtspor'da söz hocanın…

Henüz çalışmalara başlamadığını ve futbolcuların kendi memleketlerinde olduğunu söyleyen teknik direktör Seyithan Özdaş, "TFF'nin vermiş olduğu kararda liglerin devam edeceği yönünde. Benim kanaatimce, sürecin hala devam ettiğini düşünüyorum. Temmuz'da bölgemizin çok sıcak olduğundan ötürü pek sağlıklı bir karar olduğunu düşünmüyorum ama liglerin başlayacak konusunda da hiçbir endişem yok. TFF'nin ligleri Temmuz'da başlatması yönündeki kararını saygıyla karşılıyorum. Pandemi salgını nedeniyle verilen aradan dolayı futbolcularımızın iyi hazırlanması söz konusu değildir. Oyuncularımız kendi evlerinde bireysel antrenmanlarını yapmaktadırlar. Bu durumda ne derece iyi hazırlanabilirler." ifadelerini kullandı.

Tecrübeli hoca, sözlerini şöyle sürdürdü: "Liglerin başlamasıyla psikolojik faktörler daha zorlayıcı olacak. Bölgemizde Temmuz ayının sıcaklığında futbol oynamak neredeyse imkansız birşeydir ama TFF'nin Ligleri başlatılması kararını da saygıyla karşılıyorum. Pandemi salgını nedeniyle bazı oyuncularımız henüz memleketlerinde olup bireysel antrenmanlarını sürdürmektedirler. Kendileriyle zaman zaman görüşmeler yapıyorun. Henüz çalışmalara başlamadık. Grubumuzda yer alan diğer takımları yakından takip etmekteyiz. Rakiplerimiz çalışmalara başladğı zamanda bizlerde başlayacağız. Şampiyonluk iddiamız devam ediyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret göstereceğiz."

Kaynak: SPOR72