Son olarak Batman Petrolspor’u çalıştıran tecrübeli teknik direktör Murat Bölükbaşı, Türkiye Futbol Federasyonuna çağrıda bulundu.

Kendi Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda TFF’ye önemli çağrıda bulunan deneyimli teknik adam, “Alt liglerle alakalı derhal kararı verin” çağrısında bulundu.

Sayın Nihat Özdemir'in önceliği Fenerbahçe'nin 2011 yılı şampiyonluğu ve bunun'la ilgili suni gündem oluşturmak olmamaması gerektiğini söyleyen 50 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı Murat Bölükbaşı şunları konuştu:

“ALT LİGLER'LE ALAKALI DERHAL KARAR VERİN!
Sayın Nihat Özdemir'in önceliği Fenerbahçe'nin 2011 yılı şampiyonluğu ve bunun'la ilgili suni gündem oluşturmak olmamalıdır. KULÜPLERİN % 91 nin oynanmasın yönünde fikir beyan ettiği, hala oynanıp oynanmayacağı konusunda kesin bir kararın alınmadığı, ve yol haritası oluşturulamadığı bir durumda, Alt liglerde tırajikomik işler oluyor. Gerek kulüp yönetimlerinin, gerek teknik ekip ve sporcuların yönetebilirlik kabiliyetini kaybetmemesi ve istemeden oluşabilecek yönetişim krizine yol açmaması adına derhal KARAR VERİN. TÜRK FUTBOLU SİZİN HOBİ BAHÇENİZ DEĞİLDİR!..
(M.B)”

Kaynak: SPOR72