Batman’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı zamanda çok güzel projeler hayata geçirip Batman’a tesis kazandıran Halil Eren, atandığı yeni görev yeri olan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne oturur oturmaz güçlü bir ekiple çalışmalara başlayacağını söyledi.

08 Haziran 2020 tarihi itibariyle Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevine başlayan Halil Eren, yakın zamanda çok güçlü bir ekiple Gençlik ve Spor alanında çalışmalar yürütüleceği öğrenildi.

Göreve başladığı ilk günde, kendisini bu göreve layık gören başta Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve emeği geçenlere teşekkür eden Eren, şunları konuştu:

“PEYGAMBERLER ŞEHRİNE HİZMET YAKIŞIR”
‘Peygamberler Şehri Şanlıurfa’nın kadim halkı için canla başla çalışacağız’ diyen Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren; “İlimiz merkezi başta olmak üzere tüm ilçelerimizde, beldelerimizde ve hatta köylerimize bile hizmet götürmekten çekinmeyeceğiz. Ülkemizde pandemi sürecinin normalleşmesinin ardından hayata geçireceğimiz projelerimizi Sayın Valimiz Abdullah Erin ve vekillerimizin desteğiyle hayata geçireceğiz. Şube, ilçe, yurt ve gençlik birimleri müdürlerimizle Şanlurfa’nın gençleri ve sporu için el birliğiyle başarılı çalışmalar yapacağız. Kısa zamanda büyük bir aile olduğumuzu halkımıza göstermek için projelerimizi kamuoyuna paylaşacağız. Çünkü halka hizmet, hakka hizmettir. Allah yar ve yardımcımız olsun.” diye konuştu.

Spor servisi