TFF’nin 2 ve 3. Ligin iptal kararından sonra, TFF 3. Lig temsilcisi Diyarbekirspor’dan çok sert açıklama geldi.

İşte Diyarbekirspor’un Açıklama
DİYARBAKIR HALKI NİHAT ÖZDEMİR’İ DÜŞMAN İLAN ETTİ
TFF ne yapmaya çalışıyor.2. ve 3. Lig iki defa oynatıp oynatmama kararı vererek , takımlarını iki defa dağıtıp tekrar toplamak zorunda kalan tüm kulüpler zor koşullar altında ve tüm çabalarını boşuna harcatan, TFF Başkanı Nihat ÖZDEMİR’e soruyoruz. 2. Ve 3. Ligleri tekrar iptal ettiniz. 1. Lig ve Süper Süperleri oynatıyorsunuz da herhangi bir sorun teşkil etmiyor. Ne oluyor da 2. Ve 3. Lig maçlarını iptal ediyorsunuz. Bu iptal kararının çok net söyleyebiliriz ki bir art niyet var.

Size soruyoruz Sayın TFF Başkanı Nihat ÖZDEMİR sizin bu işten çıkarınız neyse, hangi takımları korumak için bu çabayı sarf ediyorsunuz. Biz bunun peşini bırakmayacağız. Biz sadece Diyarbekirspor’un hakkını burada savunmuyoruz. Bizler gibi mağdur olan 30’a yakın takımın hakkını savunuyoruz. Gerekirse bu 30’a yakın takımın haklarını yargı makamlarında arayacağız. Tüm takımlarla beraber hareket edeceğiz.
2. Lig ve 3. Liglerin temsilcisi Volkan CAN kim oluyor da sizi bu kadar etkiliyor. Biz Volkan CAN denen adamı ne tanırız nede Başkan olarak biliriz. Bizlerin adına konuşmak Volkan CAN’ın haddine değil.Bunu bilmenizi isterim. Nihat ÖZDEMİR tarih ve Diyarbakır halkı seni hiçbir zaman affetmeyecektir.Derhal istifa etmelisiniz.