Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulunun 2.ve 3.Liglerin oynanmamasına ilişkin verdiği karar, Batman Petrolspor A.Ş Kulübü tarafından olumlu karşılandı.

TFF tarafından 2.ve 3.Liglerin oynanmamasına ilişkin verilen karar, Batman Petrolspor A.Ş Kulübü tarafından olumlu karşılanırken, Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik Spor72’ye önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "TFF geçte olsa doğru karar verdi" dedi.

Her şeyden önce sağlık açısından baktığımız için TFF’nin verdiği kararı olumlu bulduğunu vurgulayan Basın Sözcüsü Emin Çelik, “Çok geçte olsa TFF’nin 2. Ve 3.Liglerin oynatmaması kararını olumlu buluyoruz. Lig devam edilseydi daha önce belirttiğimiz gibi takım ligde kalması için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı söylemiştik. Her ne olursa olsun Batman Petrolspor ligde kalacaktı. Tekrar vurguluyorum; sonuç itibariyle her şeyin başında sağlık gelir.  Sağlık açısından geçte olsa TFF, verdiği yanlış kararından dönüp doğru kararı verdi.

Yönetim olarak toplanıp Batman’ın yararına özellikle Batman’da yetişmiş futbolcuları takıma kazandırmak için çalışmalar yürüteceğini belirten Basın Sözcüsü Emin Çelik, “Bu saatten sonra önümüzdeki sezon şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturmak için düğmeye basacağız. Bize faydalı olabilecek bizimle uyuşabilecek ve memnun olabileceğimiz futbolcularla devam edeceğiz. Takım için ruhunu ortaya atacak ve savaşacak futbolcularla masaya oturacağız. Memnun olmadığımız oyuncularla da yollarımızı ayıracağız.” dedi.

Kaynak: SPOR72