TFF 3. Lig temsilcisi Batman Petrolspor gönüllü ve destekçisi Batman Valisi Hulusi Şahin, şehrin tek profesyonel takımı olan Batman Petrolspor için önemli açıklamalarda bulundu. Vali Şahin, “Önümüzdeki sezon güçlü bir takım kurmayı hedefliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde TFF’nin 2.ve 3.Lig’leri iptal etmesi kararından sonra TFF 3.Lig 3.Grup’da mücadele eden Batman Petrolspor’da yeni sezon rotası belirlendi. Batman Valisi Hulusi Şahin Batman Petrolsporspor için yaptığı açıklamada, 2020-2021 Sezonu için Play Off’a oynayacak güçlü bir takım kurmayı hedeflediğini belirtti.

Geçtiğimiz günlerde 2 ve 3. Lig ayrıca Bölgesel Amatör Ligi tescil etmesiyle kulüp yeni sezon için çalışmalara şimdiden başladı.
İlk etapta kulüp tesislerinde toplanan yönetim ve futbolcular son kez bir araya geldikten sonra memleketlerine uğurlandılar.
Batman Petrolspor’da ilk olarak teknik direktör Ahmet Yavuz ile karşılıklı anlaşarak helalleşip yollarını ayırdı.
Batman Petrolspor gönüllüsü Vali Hulusi Şahin yerel bir gazeteye yapmış olduğu açıklamada yeni sezon için önemli açıklamalarda bulundu. Şahin, “Her şeyden önce mütevazi bir bütçeyle Play-Off’u zorlayacak bir ekip planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Şahin konuşmasına şöyle devam etti: ‘’Batman Petrolspor’un geçtiğimiz sezon yaşanan sıkıntıların yaşamaması için 2020-2021 sezonunda çok dikkatli ve tedbirli hareket edeceğiz. Böyle çok büyük paralar ile transfer yapabilecek bir gücümüz yok. Yalnız en önemlisi yeni sezonda mütevazı bir bütçe ile Batmanlı genç oyuncularında forma giyebileceği bir takımla Play Off’u zorlamak istiyoruz. Kısa zamanda yeni sezon için yolumuzu belirleyeceğiz” dedi.

Spor Servisi