Bölge futboluna ve sporuna katkılarından dolayı Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği (ASMYD) Batman Temsilcisi Abdurrahman Avşar, teşekkür plaketiyle ödüllendirildi.

Aynı zamanda bölgenin en aktif spor medyası olan Spor72'nin Genel Yayın Yönetmenliğini de yapan Avşar'a , ASMYD Genel Başkanı Akif Çelik yerine plaketi Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Batman Temsilcisi Ercan Arslan takdim etti.

Batman ve bölge sporunun yanı sıra ASMYD Derneğine katkılarından dolayı plaketle onore edilen Avşar, bu plaketi kendisine layık gören Genel Başkan Çelik'e çok teşekkür etti. Aynı zamanda Batman Medya Gazetesi’nin başarılı spor muhabiri Avşar, " Amacım Batman futboluna ve sporuna katkı sağlayarak destek olmaktır. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Malatya'dan buraya kadar plaket gönderme nezaketinde bulunarak beni onore eden Sayın Genel Başkanımız Akif Çelik'e teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. KGK Batman Temsilcisi ve aynı zamanda Batman Medya Gazetesi imtiyaz sahibi Arslan da, Medya Gazetesi muhabiri Avşar'ı tebrik edip başarılarının devamını diledi.

ASMYD’den Genel Yayın Yönetmenimize plaket