TFF 3.Lig’de heyecan sürerken yeni sezonun planlamaları da devam ediyor. Yapılacak futbolcu transferleri kadar takımların başında yer alacak teknik direktörler de merak konusu.

Son iki sezonda tarihinde yaşamadığı başarısızlıkların yanı sıra yıllardır üst lig hasreti çeken Batman Petrolspor gelecek sezona umutla bakmak istiyor. Kırmızı beyazlılar, daha önce Ağrı 1970 Spor’u ve Siirt İl Özel İdare Spor’u şampiyon yapıp 3.Lig’e çıkaran Seyithan Özdaş ile anlaşması iddia ediliyor.

TFF 3.Lig Temsilcisi Batman Petrolspor teknik direktörlüğe Seyithan Özdaş’ı mı getiriyor? Spor72 Genel Yayın Yönetmenimiz Abdurrahman Avşar’ın Özdaş ile yaptığı görüşmedeki tüm ayrıntıları haberimizin detayında okuyabilirsiniz.

Son olarak Siirt İl Özel İdarespor’u şampiyon yapıp 3.Lig’e çıkaran Seyithan Özdaş ile yapılan görüşme sonucu resmi teklif gelmediği ama gelirse seve seve Batman Petrolspor’u çalıştıracağını belirten Özdaş, Genel Yayın Yönetmenimiz Abdurrahman Avşar’a şunları konuştu:

“Daha önce de Spor72 Spor Konuk Programında da Batman’ı ve Batman Petrolspor’u çok sevdiğimi ifade etmiştim. Resmi teklif yok ama bir takım gelişmeler var. Ben Batman taraftarını Batman Petrolspor’u seviyorum. Görev geldiği takdirde seve seve çalıştırmaya hazırım. Birçok takımlarda teklifler var ama ben kabul etmiyorum. Batman’ı kendime çok yakın hissediyorum ve seviyorum. Batman Petrolspor’un bulunduğu durum hak ettiği yer değildir, Batman Petrolspor’un hedefi her zaman üst lig ve şampiyonluk olmalıdır. Benim hedefim her zaman şampiyonluktur. Batman Petrolspor, Batman’ın lokomotifi ve markasıdır bunun bilincindeyim. Nasip kısmet olursa göreve geldiğimde hakkettiği yere taşıyacağımı hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Batman güzel şehir ve muazzam bir taraftar kitlesi var. Batman’ı öz yurdum olarak görüyorum. Kariyerimi Batman’da sürdürmek istiyorum. Ondan dolayı gelen teklifleri reddettim. Batman Petrolspor’da resmi bir teklif gelmedi ama geldiği vakit çalıştırmaya hazırım” dedi.

Kaynak: SPOR72