TFF 3.Lig’de Ahmet Yavuz ile yollarını ayıran Batman Petrolspor teknik direktör konusunda henüz somut bir adım atmadı. Kırmızı Beyazlılar’da, yeni teknik direktörün kim olacağı konusu belirsizliğini koruyor.

Koronavirüs nedeniyle Türkiye'de spor durma noktasına gelmişti. Bundan en çok etkilenen futbol kulüpleri oldu. Bunların arasında TFF 3.Lig’de mücadele eden Batman Petrolspor‘da nasibini aldı. Bazı kulüpler transferler yapıp kamp programını açıklarken, Batman Petrolspor’da ise durum belirsizliğini koruyor. Pandemi salgını nedeniyle liglerin iptal edilmesinden ötürü küme düşme tehlikesini atlatan kırmızı beyazlı ekipte yeni sezon hazırlıkları için ekonomik kriz nedeniyle bir türlü bütçe sorununu ortadan kaldıramıyor. Takımda Birçok futbolcu kulüpten ayrıldı.

TFF’nin 3.Lig başlama tarihini açıklamasının ardından liglerin açılmasına yaklaşık bir aydan bile az kalmasından ötürü taraftar ve sporseverler Batman Petrolspor’un henüz teknik direktörle anlaşamadığının yanı sıra gelecek olan teknik direktörün futbolcu transferini ve kamp programı bu kısıtlı süre dilimi içerisinde nasıl olacağından yana tepkili.

Ahmet Yavuz ile yolları ayıran yönetim bazı teknik direktörlerle görüşmelerde bulunuyordu. Ancak ekonomik yönden zor durumda olan ve bütçeyi belirlemekte zorlanan Batman Petrolspor da teknik direktör konusunda adım atmakta zorlanıyor.

A.Vahap Akbaş karar vermekte zorlanıyor

Yönetimin ilk hedefinin, takımı astronomik bir bütçeyle sezon sonuna kadar camiayı yakından tanıyan bir isme emanet etmek olduğu öğrenildi. Daha önce Diyarbekirspor ile ayrılan Şenol Demir, bütçenin sağlanması durumunda takımı çalıştırmaya hazır olduğunu Batman Petrolspor tarafına ilettiği gelen bilgiler arasında. Değerlendirme aşamasında olan Başkan A.Vahap Akbaş ve yönetimi, konuyla ilgili henüz kararını vermedi.

Başkan Vahap Akbaş’ın da asıl hedefinin yeni sezonda takımın başında Batman Petrolspor’u en iyi yere taşıtacak bir isme emanet etmek. Petrolspor Başkanı teknik adam için liglerin grupların belli olmasını bekliyor.

Kaynak: SPOR72