Amedspor Başkanı Metin Kılavuz kendi sosyal medya hesabında önemli açıklamalarda bulundu. Kılavuz, “Yapabildiklerim,yapamadıklarım,doğru ve yanlışlarım oldu” dedi.

İşte Amedspor başkanı Metin Kılavuz’un yaptığı açıklama:

“Evet birkaç gündür buradan yaptığım görsel ve yazınsal paylaşımlar bütünlüklü bir anlatımın parçasıdır.
30 Haziran 2019 tarihinde Amedspor Kulüp başkanlığı ile onurlandırıldım.
Yapabildiklerim,yapamadıklarım,doğru ve yanlışlarım oldu.
Zorlu ve çetin geçen süreçte yanlış ve eksikliklerden ötürü Amedspor sevdalılarından bir kez daha özür diliyorum.
Bir çok kez ifade ettiğim üzere; başarıya dair bir zerrecik varsa bu yönetim ve bileşimlerimizindir. Başarısızlık ve eksiklik şahsımındır. Bu yaklaşım sorumluluğumun gereğidir.
Bakışım ve pratiğim,görev anlayışı boyutu ile olmuştur. Bayrak devir teslimidir. Amedspor bayrağını çok istenilen noktada olmasa da düşürmeden yeni gelecek arkadaşlara teslim ediyorum.
Söz verdiğim gibi çalışmalara tam zamanlı katlım gösterdim. Bu zaman diliminde ailemden,dostlarımdan hak ettikleri zamanı ödünç aldım.
Zorlu ve hertürlü yönelimin olduğu sürece daha güçlü karşılık veremediğim için üzgün ve mahçubum.
Bizde söz değerlidir. Kulübümüz adına söz verip eksiksiz yerine getiremediğim;
kısmi kadın futbol emekçi alacakları,engelli basket sporcu alacakları,personel aylıkları,tamir edecek esnaf bulamadığımız için kefil olan arkadaş,esnaf alacakları başta olmak üzere çok mahcubum ve kendilerinden özür diliyorum.
Herzaman diyaloğu açık tuttuğum ve aradıklarında her zaman ulaşabildikleri taraftar gruplarımıza beklenen sportif başarıyı sunamamanın mahçubiyet ve üzüntüsünden özür dilerim.
Bir bütün olarak özeleştirimi genel kurul kararı alarak ve tekrar başkan adayı olmayarak( ki bunu kendi bileşenlerimize çok önce bildirmiştim) pratiğim ile veriyorum.
Burda belirttiğim önceki yönetim ve başkanlara yönelik değildir; Süreç içerisinde yaşananlardan kaynaklı Amedspor birçok anlamda enkaz durumu yaşamıştır. Bizim bu yıl ki sürecimiz enkaz kaldırma faaliyeti olmuştur. Bu yılki etmenlerde eklenince,kriz yönetiminden plan yönetimine fırsatımız olmamıştır. Evet Amedspor enkazdan ağır yaralı olarak çıkarılmış duran kalbine(itibarına) masaj yapılmış ve hayatta kalması sağlanarak ambulansa alınmıştır. Hayati önem taşıyan ambulans hastane için yoldadır. Yolda başta dışsal olmak üzere içsel bir çok engel ile karşılaşılmıştır.Kimse şüphe duymasın ki Amedspor’un hayat yolculuğu devam edecektir.
Amedspor halkındır,halkın olacaktır.
Bileşenlerimizden temel bir beklentim; anlayışımıza,üslubumuza aykırı odakların büyümesine izin vermeyelim. Amedspor’u kendi gerçekliğinden uzaklaştıran,platformlarında tartışıp öneri ve görüş sunmak yerine magazinleştirip,arabeskleştiren anlayışa geçit vermeyelim.
Bu pazar gerçekleşecek 4. Olağan Kongremizde aday olmadığımı bir kez daha belirterek,yeni oluşacak yönetimin yanında olacağımı ifade etmek isterim. Kongremizin daha güçlü bir Amedspor şiarına destek olacağı umuduyla.
“Hayatın
Terazisi
Vicdandır”
“Amedspor Sensin”
Saygı ve Sevgilerimle…
Metin Kılavuz.”