Batman Petrolspor başkanı A.Vahap Akbaş, TPAO tesislerinde kulüpte son durum ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Yeni sezon ile ilgili tabi forma tanıtımı için geldiniz. Ben formalarımızın sporcularımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah o formayı giyerek güzel bir sezon geçirip, Batman Petrolspor’u layık olduğu yere taşırlar” diye konuşan Başkan Akbaş, ‘Takım şuan ne düzeydedir’? sorusuna “Tabi biz geç bir zaman içerisinde toparlama yaptık. Ama yine de hocamız, teknik heyetimiz ve sporcularımız kısa bir sürede büyük bir mesafe aldılar. Ben inanıyorum ki, böyle koşan mücadele eden bir ekip oluştu. İnanıyorum ki, 2020-2021 sezonunda başarılı bir sezon geçirirler” şeklinde cevapladı. Spor72 Medyamız, Batman Petrolspor’un yeni sezon forma tanıtımını TPAO tesislerinde canlı yayınladı. Batman TPAO Tesisleri’nde gerçekleştirilen forma tanıtımına, kırmızı-beyazlı ekibin oyuncuları katıldı. Futbolcular, tek tek forma tanıtımının yapıldığı sahaya gelip Spor72’ye poz verdi ve kısa bir gösteri yaptı.

TPAO Tesislerinde Spor72’ye açıklamalarda bulunan Batman Petrolspor Kulüp Başkanı A.Vahap Akbaş, “4 Ekim’e kadar transfer dönemi var. Biz yine de bir arayış içerisindeyiz. Sıkıntı olduğu bir yere futbolcu almayı düşüyoruz. Bir santrafor almayı düşünüyoruz. Onun dışında bir futbolcumuz sakatlandı ve bu sezon belki 2 ay oynayamayacak. Bizim amacımız Batman Petrolspor’u layık olduğu yere taşımaktır. Bu takımı kurarken, gidebildiğince layık olduğu yere kadar götüreceğiz. Tabii hedefimiz en üst noktadadır. Ama öncelikle teknik heyetimizin, sporcularımızın büyük bir çaba sarf etmesi gerekiyor. Bizde yönetim olarak üzerimize düşen ne ise onu yapacağız Allah’ın izniyle. Şuanda çok güzel bir ortamımız var. Teknik heyetimiz, futbolcularımız bu işe inanmışlar. Tek eksiğimiz, böyle geç toparlanmamız ve kampa gidemememiz. Amacımız, çok kısa sürede 15-20 gün süre içerisinde takımı hazır hale getirmek olacaktır. Bu hafta 2 gün (Bugün) sonra Erbaa deplasmana çıkıyoruz. İnşallah iyi bir sezon olur ve iyi bir maçla başlarız. Ben sporcularımıza, teknik heyetimize tamamıyla güveniyorum, inanıyorum ve her türlü sonuca hazırlıklıyız. Yalnız ben başarılı olacağına inanıyorum takıma sonsuz güvenim var” dedi.

“İŞİN ÜZÜCÜ TARAFI SEYİRCİSİZ OYNAMAKTIR”

Batman Petrolspor başkanı Akbaş, “Tabi işin üzücü tarafı seyircisiz oynamaktır. Taraftar olmayınca da maçların hiçbir tadı tuzu olmuyor. Batman Petrolspor taraftarı, her zaman Petrolspor’un yanında olmuştur. Maçlar her ne kadar seyircisiz oynansa da, taraftarlarımız; idmanlarımızı ve kulüple olan diyaloğu devam ettiriyorlar. İnşallah bizlerde kulüp olarak netice aldıkça onlara da daha güzel şeyler yaşatacağız.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’DE Kİ DİĞER FUTBOL TAKIMLARINA DA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Batman Petrolspor başkanı Akbaş, “Ben, 2020-2021 sezonu hem Batmanımıza hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız bir sezon geçirmesini ve başarılı olmasını diliyorum. Bu arada bizlerle mücadele edecek olan 17 takımımıza da Türkiye’de ki diğer futbol takımlarına da başarılar diliyorum. İnşallah Batman için hayırlısı olur.” ifadesinde bulundu.

Kaynak:SPOR72

https://youtu.be/DGKukfh99dQ
Batman Petrolspor başkanı Akbaş’tan takımla ilgili açıklamalar