TFF 3.Lig 3.Grup 3. Hafta karşılaşmasında temsilcimiz Batman Petrolspor, deplasmanda grubun zorlu takımlarından Esenler Erokspor’u 90+2. dakikada Aykut Sevim’in attığı golle 1-0 mağlup ederek 3’te 3 yapıp puanını 9’a çıkardı.
Kırmızı beyazlı ekip, ligin 4.haftasında Gölcükspor’u konuk edecek.

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel maçtan sonra değerlendirmelerde bulundu.

Batman halkıyla omuz omuza verip hayalleri gerçekleştirmek adına var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini belirten Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel şunları kaydetti;

“İnanmışlar ordusu 3 maçta 3 galibiyet alarak tarih yazmaya devam ediyor.Hepimiz inandık, kenetlendik;taraftarımızla ve Batman halkımızla omuz omuza verip hayallerimizi gerçekleştirmek adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.Zira yolumuz uzun rehavete kapılmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz.Batman halkı ve taraftarlarımız her şeyin en iyisini hak ediyor.Sayın Valimize sunduğu destekler için de ayrıca kulübümüz,taraftarlarımız ve Batman halkı adına şükranlarımızı sunuyoruz.Kulübümüz adına uzun uğraşlar sonucu aktif kıldığımız SMS kampanyamıza cefakar halkımız ve taraftarlarımızdan destek vermeye devam etmelerini talep ediyoruz.PETROL yazıp 2272'ye yollayarak şanlı mazisi başarılarla dolu köklü kulübe 10 TL destek çık.Şehir senin takım senin…!!!”

Spor servisi