Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, Petrolspor’un Ziraat Türkiye Kupası 1.Tur’da elendiği ve Ligde aynı rakiple kaybettiği Elazığ Karakoçanspor mağlubiyetlerinin ardından açıklamada bulundu. Av. Orhan Güzel, “Biz Petrolsporuz pes etmek ismimize, markamıza, kulübün tarihi değerlerine yakışmaz” dedi.

İşte Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel’in açıklaması:

“Biz Petrolsporuz pes etmek ismimize, markamıza, kulübün tarihi değerlerine yakışmaz,futbolda galibiyet olduğu kadar mağlubiyette elbette ki olacaktır,kısıtlı maddi imkanlarla kurulan takımımız 3 galibiyet art arda aldıktan sonra ligde aldığımız 2 mağlubiyet sonrası yönetimi,taraftarı,futbolcusu kısacası tüm Batman halkı olarak üzüntü yaşıyoruz,mazeretlere sığınmak tarzımız değildir;lakin Gölcükspor ve Elâzığ Karakoçan Belediyespor ile yapılan müsabakalardaki bariz hakem hatalarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz,biz hakemlerden lütuf beklemiyoruz,adil bir müsabaka yönetimi arzu ediyoruz,emeklerimizin heba olmaması için Merkez Hakem Kurulu'nun bu konuda daha hassas davranmasını ayrıca hakemlerin de bu doğrultuda daha adil ve hakkaniyetli kararlar vermesini talep ediyoruz.Yine mazeretlere sığınmadan bu süreci en az
hasarla geçirip hakem hataları dışındaki mağlubiyet nedenlerini de tespit edip gereken uyarıların yapılması akabinde yaptırım mekanizması işletilecektir.
Ayrıca Petrolspor tarihinde ilk olan ve büyük emeklerle hazırlanan ve Türkiye'de de sadece 3 büyükler ve belli başlı süper lig kulüpleri tarafından daha evvel yapılmış olan SMS kampanyasına kulübümüzün marka değerini daha da yükseltmek adına halkımızdan tam destek bekliyoruz.Kampanya şu anda sıfır reklam maliyeti ile yürütülmektedir.Söz konusu kampanyada para miktarından ziyade Batman halkını kampanyaya destek vererek şehrimizin tek profesyonel kulübü ve halkın takımı olan Petrolspor efsanesi etrafında toplanıp kenetlenmesini arzu ediyoruz.
Kulüp otobüsü ve verilen destekler için de Sayın Valimiz Hulusi Şahin'e ve Batso Başkanımız Abdülkadir Demir'e ayrıca Kent Konseyi toplantısına katılıp güzide kulübümüze desteklerini sunan STK ve oda başkanlarımıza ayrıca her yıl olduğu gibi bu yılda kulübümüzden desteklerini esirgemeyen Fernas grubu ve Ferhat Nasıroğlu'na şükranlarımızı sunuyoruz.”

Spor servisi