Şans yoktur futbolda ödül vardır Allah ödülü verir. Petrolspor sezona 3’te 3 yaparak iyi başladı ama sonrası Nazara mı geldi? bilemiyoruz bu başka birşey.

Mesela Batman Petrolspor’un bu futbolu Şampiyonluğa zor iş yapabilir, ama Play Off’u zorlar mı? oda belli değil. Petrolspor geri düştüğü maçları çeviremiyor ama öne geçince koruyor. Korumak için de ligde hedefe oynamak için yetmez. Devam etmek lazım.

Petrolspor içeride Gölcükspor’a puan kaybetti. Petrolspor Elazığ Karakoçanspor’a puan kaybetti. Petrolspor riskli bir takımla çıksa fazla gol mü yer?

Petrolspor’un A planı var ama B planı diye birşey yok.

Kupada hedef koymayabilirsiniz elenirsiniz buna birşey diyemeyiz ama, 2 maçta aynı rakibe mağlup olduysanız bu sorgulanır.

Bir takımla 2 defa karşılaştıysanız birinde mağlup olduğunuz vakit 2 maçta da mağlup olduysanız bu da takımı iyi analiz etmediğiniz anlamına geliyor.

Ne diyeyim; rotasyona gidilecek oyuncu yok dersek, kupada yedek ağırlıklı oyuncularla çıkılmadı mı?

Bazı teknik direktörlerin bir imajı vardır. Bazıları kendi yaratır, yaratıcı oyuncu çıkarmak İçin Özgür hocaya büyük iş düşüyor.

Çok geniş kadroya ihtiyacı var Petrolspor'un. Ekonomik olarak şampiyonluk ve Play Off yarışında bazı rakiplerin gerisinde.

Bu kulübün değerini bilecek yetenekli oyuncu alacaksınız. Şu kadroda Okan Toprak gibi savaşacak oyuncular alınması gerekir.

Devre arasına kadar alabildiğince puan ve puanlar alınması gerekir. Devre arasında ise gereken yerlere takviye edilmesi aşikar.

Bunun ekonomiyle alakası yok. Doğru planlamayla bazen mecburiyetler sizi doğru adımlar atmaya götürür.

Petrolspor ligin 6. Haftasında kendi evinde konuk edeceği Yalovaspor’u yenip ,tekrar çıkışa geçmesi gerekir.