Yakın zamanda başlatılan SMS kampanyası Petrolspor’umuzun geleceğini tesis etme konusunda ve şeffaf olmaya dayalı bir sistem kurulurken bu bağış kampanyasından gelecek gelirin takımın vizyonuna ve ideallerine destek olacağının düşüncesindeyim.

Ancak kulüp tarafından yapılan açıklamada ve şuana dek SMS kampanyasından elde edilen gelirin astronomik olması gerçekten de üzüntü verici.

Batman Petrolspor’umuza destek amaçlı devam eden SMS kampanyasında toplanan son rakam 15 bin TL. Yaklaşık 600 bin nüfuslu Batman gibi bir şehre göre bu miktar düşük ve beklentinin çok altında bir rakam. İki aydır başlatılan SMS kampanyasına 15 bin TL toplanırken, FERNAS Şirketler Grubu tarafından 600 bin TL bağış bir nebze olsun kulübün yüzünü güldürmüştür. Desteklerinden ötürü FERNAS Şirketler Grubu’na teşekkür ederim.

Petrolspor’un zor durumda olduğunu hepimiz biliyoruz. Şehrin dinamikleri, yerel yönetimler ve siyaset yapanlar bu kampanyayı göz ardı etmemeliler. Artık siyasetçilerin de bu anlamda ciddi destek vermeleri gerekiyor. Birde sponsorluğa da biraz değinmek istiyorum. Petrolsporumuzun bu sezon forma reklamını boş görmem, kaldı ki şehrin tek profesyonel takımına sponsorun da olmaması bilhassa üzdü beni.

Yapılacak desteklerle kulübün yaşamasını istiyoruz. İnsanlar özlemle Batman Petrolspor’un başarılı olmasını istiyor. Bu da el birliğiyle kenetlenip verilecek desteklerden geçer.

Petrolsporlu iş insanlarımızın da desteğine ihtiyaç vardır. Sponsorlukta boş olan yere istekle doldurmak isteyen iş insanlarımızın da olması gerekir. Petrolspor’a yardım edenler şerefli şanlı tarihine bir nebze olsun katkıda bulunmaları kulüp tarafından tarihe yazılacağına eminim.

Batman Petrolspor için yoğun bir çaba içerisinde ve destekte bulunan sayın Valimiz Hulusi Şahin’e teşekkür ediyorum. Aynı şekilde desteğini esirgemeyen BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ile yönetim kuruluna ve isimlerini sayamadığım kurum kuruluşlara da şükranlarımı sunuyorum.

Petrolsporlularda ayrı gayrı olmaması gerekiyor, gün birlik beraberlik günüdür. Birbirimize sarılmamız gerekiyor, çünkü başka Petrolspor yok. Petrolspor büyük bir çınar. Ayakta kalması için kulübün desteğe ihtiyacı var.

Bizlerin doğup büyüdüğü memleketin tek profesyonel takımı Petrolspor’a aidiyet duygusuyla hareket ettiğimiz takımımıza destek konusunda el birliğiyle sarılmamız gerektiğinin vakti değil midir?

Geçmişte Petrolspor’umuzun başarılı dönemleri, şehrin desteğini arkasına aldığı, stadın tamamen dolduğu ve Batmanlı futbolcuların takımı için ter akıttığı dönemde gelmedi mi?

Kırmızı-beyazlı kulübün kampanyasına destek olmak isteyenler tüm operatörlerden PETROL yazıp 2272'ye mesaj atarak 10 TL bağışta bulunabilecek.

Sadece SMS kampanyasında destekle sınırlı kalmamalı. Bağış kampanyasına hesabına da desteklerin olması gerekir. Sadece SMS ile olmaz. Belki bana kızanlar olur kızmasınlar. Ben armasına gönül verdiğim Petrolspor için istiyorum her şeyi.

Burada Petrolspor’a aidiyet hissettiği insanın Petrolspor’un lisanslı ürünlerini satın aldığı, stadyuma taraftar alındığı vakit satışa çıkan kombineleri tükettiği, iş adamları, STK’lıların ve şehrin dinamiklerinin göğüs reklamı için çaba sarf ettiklerinde emin olun kulübe bir nebze olsun maddi gelir elde edilecektir.