TEİAŞ Gençlikspor altyapısında yetişen 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Fatih Keklik, TFF 1.Lig ekibi Tuzlaspor’a transfer oldu.

Yaklaşık 7 senedir altyapısında yetiştiği TEİAŞ Gençlikspor forması giyen ve son iki sezon Batman Amatör Lig’de banko oynayan 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Fatih Keklik, TFF 1.Lig ekibi Tuzlaspor’a transfer oldu.

Fatih Keklik, TEİAŞ Gençlikspor’da sergilediği başarılı performans sonrasında birçok kulüplerin transfer radarına girmişti. Geçtiğimiz gün Tuzlaspor ile anlaşmaya varan başarılı futbolcu, profesyonelliğe ilk adım atmış oldu.

TEİAŞ Gençlikspor, altyapıdan yetiştirdiği sporcularla futbolcu fabrikası gibi çalışıyor. Kırmızı mavili ekip, son 5 sezonda kulüplere 10 futbolcu gönderdi. Son olarak altyapısında yetişen ve 7 yıldır kulübün formasını terleten Fatih Keklik, geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla TFF 1. Lig takımının dikkatini çekti. Birçok kulüplerin talip olduğu genç yetenek, tercihini İstanbul’un köklü kulübü Tuzlaspor’dan yana kullandı.

“BATMAN FUTBOLUNA ÇOK SAYIDA OYUNCU KAZANDIRDIK”

TEİAŞ Gençlikspor yönetimi ve antrenörü Faysal Aydın tarafından yapılan açıklamada, “Futbolcumuzun her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz.   Biz TEİAŞ Gençlikspor olarak hem Batman futboluna hem de Türk futboluna birçok oyuncu kazandırdık, kazandırmaya devam edeceğiz. Fatih Keklik çok yetenekli oldukça iyi performans sergileyen, çok çalışkan ve yetenekli bir futbolcumuz. İnşallah Tuzlaspor’da başarılı olur, olacağına da eminiz. Yolu ve bahtı açık olsun” ifadelerine değinildi.

Spor72 / Özel haber

Genç futbolcu TEİAŞ Gençlikspor’dan Tuzlaspor’a transfer oldu