3. Lig 3. Grup 7. haftasında Siirt Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Batman Petrolspor, Cizrespor ile 0-0 berabere kaldı.

Stad: Siirt Atatürk Stadyumu

Hakemler: Süleyman Bahadır **, Uğur Akalp **, Onur Tanrıverdi **.

Cizrespor: Murat **, Hüseyin **, Berk **, Oktay **, Celal **, Özgür **, Ekrem **, Yusuf ** (Dk. 78 Enver *), Samed ** (Dk. 57 Emre *), Doğan ** (Dk. 88 Ulaş *), Hakan **.

Batman Petrolspor: Akın İsmail **, Kadir **, Evren **, Muhammed Ali **, A. Samet **, Okan **, Burak **, Aykut ** (Dk. 44 Berkant **) , Emre Aydın ** (Dk. 90 Umut *), Serhat ** (Dk. 85 Aydın *), Özgen ** (Dk. 90 Mesut *).

Sarı Kartlar: Kadir (B. Petrolspor), Hüseyin, Enver (Cizrespor)

3.Lig 3. Grup haftanın önemli maçında Siirt’te Cizrespor - Petrolspor karşılaştı. Mücadele başladığı gibi golsüz berabere sonuçlandı. Siirt Atatürk Stadı’nda oynana mücadelede iki takımda bulduğu pozisyonları gole çevirmeyince maçta gol sesi çıkmadı ve iki takım birer puan aldı.

Maçı Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Batman Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç beraber izlediler. Maçın ilk yarısında çok etkisiz bir futbol sergileyen Petrolspor, kontra atakta yakaladığı birkaç pozisyonu değerlendiremedi. 32. Dakikada oluşan karambolde topu önünde bulan Evren, Okan’ı gördü. Cezaalanı içerisinde topla buluşan Okan topa kötü vurunca tam kalecide kaldı. İlkyarının son dakikalarında Petrolspor’un golcüsü Aykut sakatlanarak yerini Berkant’a bıraktı. Cizrespor ise yakaladığı net gol pozisyonları cömertçe harcayınca maçın ilk yarısı 0-0 bitti.

Maçın ikinci yarısında daha hızlı başlayan Batman Petrolspor, rakip Cizrespor kalesinde gol için yüklendi. Kırmızı-beyazlı ekip, yakaladığı net gol pozisyonları değerlendiremedi. Cizrespor ise gol atmak için varını yoğunu ortaya koysa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın ikinci yarısında daha kontrollü oynayan Petrolspor daha çok galibiyete yakın olan taraftı. 64. Dakikada orta alandan kaptığı topla rakip sahaya çalımlarla giden Evren cezaalanı dışında sert vurdu, kaleci Murat topu çeldi. 75. Dakikada gelişen Cizrespor atağında Doğan cezaalanı dışında topa sert vurdu kaleci Akın İsmail topa sahip oldu. Ortada geçen mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Petrolspor puanını 13’e, Cizrespor da puanını 2’ye yükseldi.  Petrolspor 8. haftada 12.11.2020 tarihinde saat 13.00’da evinde 13 puana sahip ve ligde 4. sırada yer alan Çatalcaspor’u konuk edecek.

TOPLU SONUÇLAR

Cizrespor - Batman Petrolspor : 0-0

Çatalcaspor – Karşıyaka : 1-1

Yalovaspor - İçel İdmanyurduspor : 0-3

Gölcükspor – Altındağspor : 1-0

Elazığ Karakoçan - Şile Yıldızspor : 2-4

Arhavispor – Somaspor : 0-2

KAYNAK: Spor72