Cizrespor Kulübü Başkamı Maruf Sefinç, takımın kötü gidişatından ötürü kendi sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu.

Başkan Maruf Sefinç, "Kıymetli Cizre Halkı ve Büyük Cizre Spor Camiası ; hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum" başlığıyla mesaj yayımladı.

Ligde istedikleri gibi başlayamadıklarını, büyük umutlarla ve büyük hayallerle çıktıkları bu yolda istemedikleri sonuçlarla karşılaştıkları belirten başkan Sefinç, "Bu yola çıkarken herkes başarılara yelken açmak, zafer çığlıkları atmak ister lakin futbol adalet tanımaz bir oyundur, bazen ne yaparsan yap şans senden yana olmayınca bir türlü hedefine ulaşamazsın, bu alt liglerde de üst liglerde de Avrupada’da değişmez bir kaidedir" dedi.

İŞTE CİZRESPOR BAŞKANI MARUF SEFİNÇ'İN PAYLAŞIMI;

"Kıymetli Cizre Halkı ve Büyük Cizre Spor Camiası ; hepinizi en kalbi duygularla selamlıyorum.

Lige istediğimiz gibi başlayamadık, büyük umutlarla büyük hayallerle çıktığımız bu yolda maalesef istemediğimiz sonuçlarla karşılaştık. Bu yola çıkarken herkes başarılara yelken açmak, zafer çığlıkları atmak ister lakin futbol adalet tanımaz bir oyundur, bazen ne yaparsan yap şans senden yana olmayınca bir türlü hedefine ulaşamazsın, bu alt liglerde de üst liglerde de Avrupada’da değişmez bir kaidedir.

Başkanlığını yürüttüğüm Camianın büyüklüğünün farkındayım, aldığımız sonuçları ne şahsıma, ne takımıma ne de halkımıza yakıştırmıyorum, yakıştırmayacağım da , hatalarımızın ve camiamızın büyüklüğünün farkındayım, bu hataları düzeltmek ve bu onurlu halkın takımını en iyi yere getirmek boynumun borcudur, bu böyle biline ...

Bugün oynanan kupa maçı ve ligde alınan kötü sonuçlar için tüm halkımızdan özür diliyorum, son dakikalarına galip girdiğimiz maçı bir iki bireysel hatadan dolayı kaybettiğimiz için çok üzgünüm.

Türkiye Kupası bizim için önemli değildi ama prestij açısından bizim için çok önemliydi, böylesi bir mutluluğu Cizre spor taraftarlarına çok görmemek lazımdı ama dediğim gibi bazen hayat istediklerimizi her zaman bize sunmuyor . . .

İç sahamızın yenileme çalışmalarına geç başlanması, iç saha maçlarını dahi deplasmanda oynamamız da alınan sonuçları etkilemektedir, bugüne kadar bahaneye sığınmadım, sığınmayacağım ama bu tür etkenler de ligin kaderini etkiliyor. . .

Büyük Camiadan tekrar tekrar özür diliyor, takımımızı en iyi yerlere getirmek için var gücümle mücadele etmeye devam edeceğimi beyan ediyor, herkesi takımımıza sahip çıkmaya davet ediyorum.

İyi gün taraftarı olmayan, en kötü gün bugün ise bugün bile daha yüksek sesle Cizre Spor diyenlere selam olsun !!!

Saygı ve hürmetlerimle ;

Maruf Sefinç
Cizre Spor Kulüp Başkanı"