3.lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, 2020-2021 sezona üst üste kazandığı maçlarla çok iyi başlangıç yaptı.

3.lig 3.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, 2020-2021 sezona üst üste kazandığı maçlarla çok iyi başlangıç yaptı.

Hedefe emin adımlarla 

3.lig temsilcimiz Petrolspor çıktığı 7 maçtan 4 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik alarak 13 puanla 5. sırada zirve yarışını sürdürüyor.

Maçlar zorlu geçiyor

Batman Petrolspor ligin ilk 3 maçını kazanarak taraftarların yüzünü güldürdü. Daha sonra evinde oynadığı 3 maçın 2’sini kazandı ve 1 mağlubiyet aldı. Lige Erbaaspor’u 2-1 mağlup ederek büyük moral bulan kırmızı-beyazlılar, evinde oynadığı Isparta32spor maçını 3-1'lik skorla kazanıp çıkışını sürdürmeye devam edip Esenler Erokspor'u deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı.

Temsilcimiz Batman Petrolspor, son 4 maçta 3 gol atarak düşüşe geçti.

Kırmızı-beyazlı ekip, ilk mağlubiyeti 2-1 skorla Gölcükspor’dan alarak şok etkisi yarattı.

Türkiye kupasında Elazığ Karakoçan'a 1-0 kaybeden temsilcimiz, aynı skorla lig maçını da kaybetti. Ardından evinde Yalovaspor’u 1-0 mağlup etti. Petrolspor Ligin 7.Haftasında Siirt Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Cizrespor ile 0-0 kalarak gol yollarında da düşüşü gözlerden kaçmadı.

Çatalcasporu ağırlayacak

Batman Petrolspor ligin 8.haftasında evinde Çatalcasporla oynayacak, zirve mücadelesinde kayıp vermek istemeyen kırmızı beyazlılar, aynı puandaki rakibine karşı bu maçta galibiyetle ayrılarak liderle puan farkını 1'e indirmek istiyor. Batman Stadı’nda 12 Kasım Pazar günü oynanacak maç 13:00' da başlayacak.

Ayrıca Kulüp Basın Sözcüsü Av.Orhan Güzel tarafından yapılan açıklamada oyunculara yapılan test sonuçlarının tamamı negatif çıktığını ve tesislerin de bu doğrultuda dezenfekte edildiğini bildirdi.

Haber : Alaettin Ersöz