2017 yılında Aksaray’da Türkiye şampiyonasında 1 altın, 1 gümüş ve 1 Bronz madalya kazanıp büyük bir başarı elde eden 1955 Batman Belediyespor’un Engelli yüzücüYusuf Ogur, Ocak ayında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına hazırlanıyor.

Ocak ayında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına 1955 Batman Belediyespor kulübünü temsil edip milli takım hayali olan Yusuf Ogur duygularını şu şekilde ifade etti, “Avrupa ve olimpiyatlara hazırlanıp Batman şehrini en iyi şekilde temsil edeceğim. Değerli hemşerilerimin bana manevi destek olmalarını canı gönülden istiyorum. Belediye Başkan Vekilimiz Hulusi Şahin beye ve kulüp başkanımız Burak Eren’e desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Ocak ayında düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasına Batman’ı temsil edecek olan sporcuları Yusuf Ogur’a başarılar dileyen Batman Belediyesi Spor İşleri Müdür Burak Eren, “Batman belediyesi spor kulübünde bulunan 120 lisanslı sporcumuzu da Aralık ayında düzenlenecek olan “Yıldızlar ve Gençler Türkiye şampiyonasına” göndereceğiz sporcularımızı milli takım seçmelerine dahil etmek için hazırlıklarımız bu zorlu süreçte devam etmektedir.” diye konuştu.

Engelli yüzücü Yusuf Ogur, 2020 Belarus milli takım Avrupa serisinde 4 altın, 3 gümüş, 2020 Yunanistan uluslararası Avrupa serisinde 4 Altın,  2019 yılında Isparta’da 3 altın, 2 gümüş, 2019 senesinde Trabzon’da 1 altın, 2 gümüş, 2018 yılında Aksaray’da 2 altın 3 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak önemli başarılar elde ederek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Spor72 / Özel Haber