3. Lig 1. Grup 12.haftasında Diyarbekirspor kendi sahasında karşılaştığı Ofspor’la berabere kalarak 2 puan kaybetti.

3. Lig'de 12. hafta mücadelesinde Diyarbekirspor ile Ofspor 2. Aralık 2020  saat 13.00 da Yeni Diyarbakır stadı’nda karşı karşıya geldi.

Mücadelenin henüz başında 4. dakikasında konuk ekip Ofspor Muhammed Can ile 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım Diyarbekirspor 22. dakikada Fuat Gölbaşı’nın penaltı golüyle beraberliği sağladı. Bu sonucun ardından Diyarbekirspor puanını 29'a yükselterek liderliğini sürdürdü.

Diyarbekirspor’da Sarı kart Gören Oyuncular
Mustafa Emre Can
Mustafa Pınar
Reşo Akın
Alpay Cin
Ferhat Çoban
Salih Şenbaş

DİYARBEKİRSPOR KULÜBÜNDEN MHK VE TFF’YE TEPKİ GELDİ

İşte Diyarbekirspor yönetim kurulu’nun açıklaması; ‘’Takımımız kendi evinde bugün oynadığı Ofspor maçına hakem damgasını vurdu. Dakika 80’de Ofspor’lu futbolcu eliyle ceza sahasında topa müdahale etti.

Futbolcunun itirazı bile yokken direk penaltı verilmesi gerekirken penaltımız verilmedi. Hakemlerden yana dert yanıyoruz. Her hafta kasıtlı olarak art niyetli hakemler tarafından takımımıza kırmızı kart vererek müsabakayı eksik tamamlıyoruz.

TFF Başkanı Sayın Nihat ÖZDEMİR geçen sene Covid-19’dan dolayı maçları oynatmadan sadece 1 puanla Play-off’a gidemedik. Geçen seneden kalan 6 maçımızı oynatmıyorsun  Play-off dışında bizi tutuyorsan ve bu senede gönderdiğin hakemlerden dolayı basit puanları kayıp ediyoruz.

Sayın Nihat ÖZDEMİR TFF Başkanı olmak işadamı olmaya benzemez. Belki iyi bir ticaret hayatın olabilir ama TFF başkanlığı yapamıyorsan eğer bırakacaksın bu işi.

Geçen seneden bu yana Şehir olarak taraftar olarak hakemlerin verdiği yanlış kararlardan dolayı tahammüllerimiz kalmadı. Artık buna dur demeniz lazım yoksa Şehir olarak bizler dur diyeceğiz. MHK Başkanı Sayın Serdar TATLI gönderdiğiniz hakemlere hiç mi seminer vermiyorsunuz . Bu kentin emeğiyle oynamaya kimsenin hakkı yok. Yazıklar olsun TFF ve MHK’ya.Emeğe saygılı olun.