Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Bismil21 Spor Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarında şampiyonluk adına önemli açıklamalarda bulundu.

Pandemiden dolayı oluşan belirsizlikten dolayı Bölgesel Amatör Lig’de yer alan takımların bir tutum içerisine girememesiyle bir boşluk oluştuğunun altını çizen Bismil21 Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonun almış olduğu yeni kararla BAL ligi takımları ve Bismil21 Spor takımımızda hızlı ve ivedi bir şekilde istenilen resmî baş vurularını yapılmış 2020-2021 futbol sezonu için tüm resmî işlemlerini tamamlamaya başlandığı belirtildi.

İŞTE BİSMİL21 SPOR KULÜBÜ’NDEN YAPILAN AÇIKLAMA:

“Bismil21 spor Kulüp olarak pandemiden dolayı oluşan belirsizlikten bal ligi takımların bir tutum içine girememesiyle bir boşluk oluştu. Federasyonun almış̧ olduğu yeni kararla BAL ligi takımları ve Bismil21 Spor takımımızda hızlı ve ivedi bir şekilde istenilen resmî baş vurularını yapmış̧ 2020-2021 futbol sezonu için tüm resmî işlemlerini tamamlamaya başlamıştır. Yeni yönetim ve tüm yöneticilerimizle beraber özveriyle bize emanet edilen takımı 3.Lig’e taşıyacak kadroları kuruyor ve Bismil21 Spor’u şampiyonluğa taşıyacağımıza olan inancımızla yola devam ediyoruz. Bismil21 Spor’a gönül bağıyla bağlanmış tüm taraftara ve bütün Bismil halkına bu sevinci ve mutluluğu yasatmak için tüm yönetim hocalarımız ve takıma kattığımız bütün futbolcularla beraber bir daha söz veriyoruz.

Bismil21 spor Kulübü camiasına duyurulur.

Bismil21 spor Kulübü başkanlık ve tüm yöneticileri”

Spor Servisi