13. Hafta karşılaşmasında Diyarbekirspor takımı evinde ağırladığı Payasspor’u maçın sonlarına doğru zorlanmasına rağmen 3-2 mağlup etti.

Maçın genelinde oyuna hâkim olan Diyarbekirspor, rakibi karşısında ilk devre bulduğu gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedi.

İkinci devreye hızlı ve hücum anlayışıyla saldıran Diyarbekirspor takımı önce 49. Dakikada Reşo Akın ile ardından 52. dakikada Emir Can Sayar ile arka arkaya bulduğu 2 golle maçta 2-0 öne geçti.

Golden sonra iyice rahatlayan ev sahibi takım 66. dakikada Mehmet Küçükdurmuş’un golüne engel olamadı. Farkı 1’e indiren Payasspor, gol arayışını sürdürürken, 74. dakikada sahneye çıkan Onur Okan Diyarbekirspor adına skoru 3-1’e getirdi.

İyi oyuncularını kenara alan teknik heyet, skoru korumaya çalıştı. Maçın uzatma dakikalarında maçın da son golünü Payasspor’lu Muhammet Ali Yenilmez attı. Bu gol aynı zamanda maçın sonucunu 3-2 olarak belirledi.

Diyarbekirspor, ligde 14. hafta maçında deplasmanda Belediye Derincespor’a 20 Aralık Pazar günü saat 13.00’da konuk olacak. Lider Diyarbekirspor’un ligde 32 puanı bulunuyor.

Kaynak: SPOR72