Ligin 14.hafta karşılaşmasında Mersin takımı İçel İdmanyurdu Spor’a konuk olan Batman Petrolspor, maalesef ilk devre bizlere adeta saçbaş yoldurttu. Bir profesyonel takıma yakışmayacak, ciddiyetten tamamen uzak ne oynadığı belli olmayan bir takım. Takımda mücadele eden “1” futbolcu dahi göremedik. Yenilen iki golde de savunmanın uyumsuzluğu vardı. Emre Kars ve Evren Kilarci tandemi olmadı. Beklerin hiç bindirme yapmaması, orta alanın kontrolünü tamamen kaçırması, rakibin ekmeğine yağ sürdü. kısacası kalecisinden, forvetine kadar bir takımın kötü oynama hakkı yok.

İkinci devre Özgür Vurur, sahaya kazanmak adına 4 hamle yaptı. İbrahim İnal, Okan Toprak, Özgen Erdem ve Rıfat Can Aslan’ı sahaya sürdü. Berkant Kök, Serhat Özyılmaz, Muhammed Ali Kol ve Mesut Saray’ı kenara aldı. Rakip takım İçel İdmanyurdu Spor, kontrollü oyunla skoru korumaya yönelik hamlelerle maçı istediği şekilde sürdürdü. Takımımıza topu verdi fakat; bir türlü takım güzel bir oyun ortaya koyamadı. Pasların ve şutların hedefi bulmaması bizi mağlubiyetten kurtaramadı. Kredimiz tükendi(!)

Son 6 maçta galibiyet yüzü görmeyen Petrolspor’un, ligin güçlü ekibinden puan alamamasının ötesinden ruhunu sahaya yansıtamaması bizleri, camiayı derin düşüncelere sürüklemektedir. Yönetimin artık kötü gidişatın faturasını kesme vaktinin geldiğini düşünüyoruz. İkinci devre transfer harekatı hemen başlamalıdır. Rakiplere ezilen, adına yakışmayan bir takım görmek ve düşme hattında savaşmaktan taraftarımız bıktı.

Hafta içi Perşembe günü Şile Yıldızspor maçında kaybedebilecek tek 1 puan dahi takımda birçok kellenin gitmesine sebep olacak. Başta ruhsuz futbolcular olmak üzere herkes sorumluluğunu üstlenmeli. Kimsenin Petrolspor’a acı çektirme hakkının olmadığını düşünüyorum. Son olsun dileklerimle Şile Yıldızspor maçında takıma başarılar diliyorum. Başarması dileğiyle!!!