Benim ve medya kuruluşumuz hakkında gerçekleri bilmeden, asılsız iddialar üzerinden spekülatif yorumlar yapıp  bilerek algı yaratıp zan altına almak için yapılan ilgili düşünceleri, bazı kişilerin görmezden gelerek kamuoyunu yanlış yönlendirmeye çalıştığı görülmektedir.

Ancak benim şahsım ve  medya kuruluşumuz üzerine organize olarak  Petrolspor kulübüne yaptığımız çalışmalar, verdiğimiz emekler ile ilgili ortaya atılan asılsız iddialar ve algı oluşturmaya çalışanlara açıklama yapma gereği hasıl görülmüştür. 

Kendileri çok iyi bilsin ki bizim yaptığımız tüm çalışmalar şeffaf bir şekilde göz önündedir. Ancak yıllardır kapalı kapılar adından kulüpten nemalanmaya çalışan bazı şahısların kendilerini sorgulamaya davet ediyorum. 

Batman Petrolspor’un geçmiş ve mevcut kulüp Başkanı, yönetimlerini eleştirmememiz, yerden yere vurmamamız ve kulübü yıpratmamamız bazılarına dert olduğu gibi, bilmeden etmeden ahkam kesip bulunduğumuz konumdan ötürü eleştiri yapmadığımız söylemlerini hayretle karşılayıp şahsıma ve ekibime sistematik karalama kampanyasının bir parçası olarak görüyor; buna alet olanları kınıyorum. 

Şunu net bir şekilde belirtmek istiyorum ki; Bize ve şahsıma karalama kampanyası başlatanlar yıllarca Petrolspor kulübüne en büyük zararı kendileri vermişlerdir. 

Zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçmekte olan  armasına gönül verdiğim Petrolspor kulübüne moral vermek için kendi çabalarımla ve emeğimle elimden gelen en iyisini yaptığımı karşılıksız menfaatsiz bir şekilde yaptığım göz önünde olduğu her kesim tarafından bilinmektedir. 

Hukuka uygun olmayan yöntemlerle sağda solda söylenen spekülatif söylemler, gerçeği yansıtmayan ithamlar ihdas edilerek, hakkımızda kanıtsız ve asılsız iddialar düzenlenmiştir. Ve bu iddialar öyle yerlere taşınmıştır ki, beni ve arkadaşlarımı kulüple çalıştığımızı ve menfaat almakla itham edilmiş; bu kişilerin Petrolspor’a yaptığımız çekimler, paylaşımlar ve haber akışımız da dahil açıkça gerekçe olarak gösterilmiştir. 

Ancak bu iddianın arkasında duramayacağını anlayanlar, gerçek manada kulüpten nemalanmaya çalışan ve menfaat gütmek için her türlü yolları denemek için çaba içerisine girenleri suçlanmasında bulunmaktan kaçınmamışlardır.

Önemle ve ısrarla belirtirim ki, karalama ve çamur atanlar bana ve ekip arkadaşlarıma  karşı yürütülen bir algıdır. Aynı zamanda bizim üzerimizden Petrolspor yönetimi zan altında bırakılmaya çalışılıyor. Her ne kadar huzurunuzda konuşulmazsa da, arkamızdan konuşmayı, karalamayı ve zayıf düşürmeyi meslek haline getirenleri çok iyi biliyoruz. 

Unutulmamalıdır ki; bizler sadece Petrolspor’a değil bölgedeki tüm takımlarımıza kendi çaba ve imkanlarımızla hizmetlerimiz açık ve net bir şekilde spor kamuoyu tarafından bilinmektedir. 

Tüm bunları daha iyi anlayabilmeniz için Cizrespor, Diyarbekirspor, Amedspor ve bölgemizdeki diğer kulüp yöneticilerine iletişime geçip sorabilirsiniz.