Batman’da Altın Yumruk Spor salonunda eğitim gören kick boks antrenörü Habip Çelik sporcuları Remziye Kutluay ve Heja Tekik Türkiye 2. ve 3.’ncüsü olmayı başardı.

Erzurum ve Kahramanmaraş’ta düzenlenen kick boks Türkiye şampiyonasındaki müsabakalara 60 ilden 4 bin sporcu katıldı. Batman adına katılan kick boks genç ve minik kızlar kategorisinde Remziye Kutluay Türkiye 2.’ncisi olurken, Heja Tekik Türkiye 3.’ncüsü oldu.

Türkiye kick boks şampiyonası, 2019 yılında Mayıs ve Temmuz tarihleri arasında 60 ilden 4 bin sporcunun katılımıyla Erzurum ve Kahramanmaraş’ta gerçekleştirildi. Müsabakalar sonunda gençler kategorisinde 67 kiloda Remziye Kutluay Türkiye 2.’ncisi olurken, minikler kategorisinde 42 kiloda Heja Tekik ise Türkiye 3.’ncüsü oldu.

Sporcuların başarının devamını dileyen kick boks antrenörü Habip Çelik, “Şampiyonaya katılan sporcularımız ilimizi en iyi şekilde temsil ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Şampiyonada bir sporcumuz Türkiye ikincisi olurken, bir sporcumuz da Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar” dedi. Aldıkları başarıdan ötürü çok mutlu olduklarını dile getiren Remziye Kutluay ve Heja Tekik, “Emeğimizin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz. Bu konuda bize güvenen, desteğini esirgemeyen ve bizi eğiten Habip Çelik hocamıza teşekkür ediyoruz. Kick boks branşında elde ettiğimiz bu başarı Batman’da kick boks branşına olan ilgiyi artıracaktır” diye konuştular.

Spor72 / Özel Haber