Batmanlı başarılı klasman hakem Mehmet Terece 3. lig 1. grup 14. haftasında Kızılcabölükspor ile Payasspor müsabakasını başarıyla yönetti.

Pazar günü saat 13:00’da Denizli-Kızılcabölük semt sahasında oynanan karşılaşmayı maçın orta hakemi Batmanlı Mehmet Terece maçı oldukça başarılı ve sorunsuz bir şekilde yönetti.

Bu sezon 2 ve 3. lig’de önemli müsabakalara çıkan Terece, çıktığı tüm maçları başarıyla yönettiği ve her hafta yükselen bir performans sergileyerek adından söz ettirmeye devam ediyor.

TERECE, PERFONMANSINI ARTIRIYOR

TFF 2 ve 3. lig’de bu sezon yönettiği maçlarda dikkatleri üzerine çeken 29 yaşındaki hakem Mehmet Terece, Bölgesel Amatör Lig dahil 2. ve 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda görev alarak pişe pişe yoğurularak, seviye yükselttiği gözlerden kaçmadı. 2020-2021 Futbol sezonunda oldukça başarılı bir grafik çizen Batmanlı klasman hakem Mehmet Terece bu sezon çıkmış olduğu müsabakalarda üstün bir performans sergileyerek Süper Lig ve TFF 1. Ligde düdük çalabilecek kabiliyette olduğunu göstermiş olduğu performansıyla göz önünde olduğu görülmektedir.

Kaynak: SPOR72