3.Lig 3.Grup 14. haftasında Şile Yıldızspor’a 1-0 yenilen Batman Petrolspor’un kulüp başkanı A.Vahap Akbaş, sahada 90 dakika boyunca mücadele vardı, 8-9 tane net gol pozisyonlarına girildi ama cömertçe harcandı. Kalan iki haftayı kayıpsız geçip devreye öyle girmek istediklerini söyledi. 

Akbaş, yaptığı açıklamada, İstanbul temsilcisiyle yapılan maçı çok önemsediklerini ve sahaya mutlak galibiyet arzusuyla çıktıklarını dile getirdi.

Ancak iyi başladıklarını ve yaklaşık 8-9 gol pozisyonlara girdiklerini fakat bir türlü atamadıklarını, kendilerini ve taraftarı üzen bir sonuçla karşılaştıklarını anlatan Akbaş, " Bugün çok iyi mücadele ettik ama 1-0 mağlup olduk. Sahada 90 dakika boyunca mücadele vardı. 8-9 tane net pozisyonlar vardı ama cömertçe harcandı. Penaltı kazandık onu bile değerlendiremedik. Rakip bir defa geldi o da penaltı oldu. Gol yollarında büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Son vuruşlarda sıkıntılar var. Oyuncular mücadele etti ama dediğim gibi gol atamıyoruz. Takımın savunmasında da sıkıntılar mevcut. İnşallah bir araya gelip bunları değerlendireceğiz. Sıkıntı hangi mevkilerde var onları gidermeye çalışacağız.  Önümüzdeki 2 hafta çok önemli bir süreç. Neticede sözleşmesi devam eden oyuncularla devam etmek zorundayız. Yönetim olarak bir araya gelip bir karara varacağız." ifadelerini kullandı. 

Gereken mevkilere transfer gerçekleştireceklerini aktaran Akbaş, şöyle konuştu:

“Gereken mevkilere transferler gerçekleştireceğiz. Yönetim olarak futbolculara her türlü imkanları tanıyoruz. Devre arasını bekleyeceğiz. Yönetim ve teknik heyet oturup konuşacağız. Büyük ihtimalle 2-3 tane futbolcu transfer gerçekleştireceğiz.”

Kaynak: SPOR72