Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Batman Şubesi Başkanı Mahmut Aykol Petrolspor hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Akyol, “Şartlar ne olursa olsun, bütün Batman halkının ve taraftarın kulübe sahip çıkması gerekiyor” dedi.

Batman Petrolspor her zaman desteklenmesi gerektiğinin vurgusunu yapan başkan Akyol, “Petrolspor bizim kulübümüzdür, Batman’ın markasıdır. Şartlar ne olursa olsun Petrolspor’a bütün Batman’ın sahip çıkması gerekir. Gün birlik beraberlik ve destek zamanıdır. Kulübümüze sayın valimizin gerekli desteği vardır. Petrolspor’un tüm Batman’ın manevi desteğine ihtiyacı vardır.” ifadelerine değindi.

Petrolspor’un adının yettiğini ve şehrin markası olduğuna dikkat çeken başkan Akyol, “Herkesin bu kulübe sahip çıkması gerekiyor. Kulübü sosyal medya üzerinde kimse yıpratmasın. Her türlü olumsuz paylaşımlar kulübü ve sporcuları etkileyecektir. Bu konuda herkesin daha samimi olmasını istiyoruz. Bu yönde Petrolspor başkanı ve yönetim kurulunun teknik direktör ve sporcularla tekrar bir araya gelip, durumun hassasiyetini sporculara anlatmaları gerekiyor. Sporcuların daha öz verili çalışmalarını, iki maçta en az dört puan almasını bekliyoruz. Tekrardan Petrolspora başarılar dilerim.

Sporcuların çok basit kartlar görmemesi gerektiğine değinen ASKF Başkanı Akyol, “Takımın kadrosu zaten geniş değildir. Sporcuların kolay kart görmeleri doğru bir hareket değildir. Takımda yer alan bütün sporcuların centilmence oynayıp bu şanlı formaya sahip çıkmalarını istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Akyol son olarak, “Bilindiği üzere Covid-19 nedeniyle sporcuların kadro sayısı çoğaldı. Bu bakımdan A takıma alt yapı ve amatörden sporcu alınabilir. Petrolspor teknik direktörü Özgür Vurur hocamız kulübün altyapısını izleyip takip etmesi gerekiyor. Bu konuda daha dikkatli olunması gerekir.”

Spor72 / Özel Haber