3. Lig 3. Grup ekiplerinden Batman Petrolspor evinde oynadığı Şile Yıldızspor maçında sayısız gol fırsatlarını değerlendirmedi. Kırmızı-beyazlılar, 1 penaltı atışını da gole çeviremeyince sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Bu sezon oynadığı son 8 maçta, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar, en son evinde ligin 8. haftasında Yalovaspor karşısında 1-0 kazanmış ve bu maçın ardından galibiyet yüzü göremedi. Petrolspor ilk devredeki kalan maçlardan puan ve puanlarla ayrılıp şeytanın bacağını kırmak istiyor.

DEPLASMANDA 9 PUAN

Batman Petrolspor deplasmanda oynadığı 7 maçta 9 puan toplayabildi. Kırmızı-beyazlılar, deplasmanda oynadığı Cizrespor, Somaspor ve Arhavispor maçlarında sahadan beraberlikle ayrılırken, Elâzığ Karakoçan ve İçel İY mücadelesinden ise sahadan yenilgiyle ayrıldı. 3. Lig temsilcisi Petrolspor, ligin 15. haftasında evinde puan alamazken, 4 galibiyet 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 16 puanla 11. sırada yer alıyor.

ALTINDAĞ’A MİSAFİR OLUYOR

Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 16. haftasında 19 puanla 9. sırada bulunan Altındağspor’a konuk olacak. 30 Aralık Çarşamba günü Çubuk İlçe Stadında oynanacak maç saat 13:00’da başlayacak.

Haber: Alaettin Ersöz