TFF 3.lig 3.grup lig karşılaşmasında evinde Şile Yıldızspor’u misafir eden Petrolspor, misafire adeta ben beceriksizim buyur sen 3 puanı al git dedi.

Teknik Direktör Özgür Vurur, maça daha ideal ve tecrübeli isimleri sahaya sürdü. Maça inanılmaz istekli ve arzulu başlayan takım daha maçın ilk 20 dakikasında net 4 golü kaçırdı. Atması daha kolay olan pozisyonları değerlendiremedi.

Maçın 23.dakikasında bu sefer sahnede yan hakem ve verdiği acemi kararı oldu. Taçın Şile’li oyuncudan çıktığını yakın mesafeden göremeyen yan hakem pozisyonun devamında penaltıya sebep oldu. Tabir caizse rakibe asist yaptı. Penaltıya sebep olan takım kaptanı Evren Kilarci yine bu maçta takımı yaktı. Yaşı itibariyle bulunduğu mevkide ağır ve zamanlama hatası yapmaya devam eden tecrübeli oyuncunun teması takımı ve bizleri çileden çıkarttı. Zaten en çok sıkıntı yaşanan bölgede gelecek maçta cezalı duruma düştü.

Golden sonra oyununu bozmayan rakip takımı sıkıştıran Petrolspor kalitesiz ayaklarının kaçırdığı gol pozisyonları kaleciyi de adeta kahraman yaptı!

İkinci devre oyun tek kaleye dönüştü. İlk devreye oranla daha çok tek pasla kanatlara inip karambol gol aramaya başladı takım. 59.dakikada kazanılan Penaltıyı dışarı atan Aykut Sevim, takımı hem moral olarak hem de bir puandan etti. Yapılan değişiklikler de fayda vermedi. Görünen köy kılavuz istemez. Hemen şimdi transfer çalışmalarına başlanmalı.  Transferi bilen insanlar bu konuda çalışma yapmalı. Alınan bu yenilgi artık bardağı taşırdı. Yönetim RADİKAL karar almalı tüm takıma ağır para cezası vermeli. Bir,iki,üç,beş maç şanssızlık olur ama bu kadarı tamamen beceriksizlik.

Özgür hocanın da yönetiminde bundan sonra kalan maçlarda işi çok zor. Son 8 maç galip gelememek büyük bir rezalet. Ayağı yere basmayan formanın ağırlığını bilmeyenleri lütfen kapı önüne koyun. Devre arası kaliteli isimler gelmediği sürece alınacak her başarısızlık HOCA ve YÖNETİMİN’dir.