Batman Petrolspor teknik direktörlüğünden istifa eden Özgür Vurur, istifasının ardından Medya Spor 72 gazetesine önemli açıklamalarda bulundu. Vurur, “Ben burada çalışırken arkamdan gidildi ve farklı hocalar ile görüşüldü. Bu benim çok ağırıma gitti. Hatta bir iki gün içerisinde hangi hocanın geleceğini bile biliyorum” diye konuştu.

“TAKIMIN BIRAKIP KAÇMADIM”

Petrolspor’dan uzun zamandır tartışılan isim Teknik Direktör Özgür Vurur, istifa etti. Son 10 haftadır galibiyete hasret kalan kırmızı-beyazlılarda Teknik Direktör Özgür Vurur, bir kıvılcım olması açısından, hava değişikliği için Petrolspor’un önüne açmak için istifa ettiği kaydetti. Teknik Direktör Vurur, “Batman’da bir şeylerin harekete geçmesi için bizim takımda kalmamıza gerek yok. Bütün takımlar transfer yapıyor, kampa gidiyor. Ama biz daha kampa gidileceğinin kararını bile alamıyoruz. Batman Petrolspor’un da bir an önce bunları gerçekleştirmesi gerekiyor. Bu anlamda bir kıvılcım olması açısından, hava değişikliği için Batman Petrolspor’u bırakmamızın faydalı olacağını düşündüm için bıraktım. Herhangi bir art niyet aranmasına gerek yok. Hoca bırakıp gitti, kaçtı gitti diye bir şey yok. Batman Petrolspor’a sezon başında gelen bir hoca gelip de oyuncular alınacak ve kampa gidilecekken bırakmaz” dedi.

“DERDİM PARA OLMADI”

Bir takımda çalışırken başka bir takımla görüşen, bir takımı zor durumdayken bırakıp gidecek bir insan olmadığını ifade eden Vurur, “Normalde Pazartesi günü Antalya kampı için oyuncularımıza Antalya’da buluşmak için çağrıda bulunacaktık. Bizim verdiğimiz listedeki oyuncular ile de görüşülüyor ama henüz Batman’a gelmiş bir oyuncu yok. Ben çoluğuma çocuğuma Batman’dan ekmek yediriyordum. Ama Batman’da bir şeylerin değişmesi ve bir kıvılcımın yakılması gerekiyorsa ben bunu yakarım. Bir ay daha kalayım biraz daha para kazanayım diyen bir kişi olmadım hiçbir zaman. Samimiyetimle söylüyorum daha önce çalıştığım takımlarla da bir daha gidip çalıştım. Ama şunu söyleyeyim; tam kampa gidilecekken hala kampla ilgili şeyler netleşmedi” diye konuştu.

“HANGİ HOCA İLE GÖRÜŞÜLDÜĞÜNÜ BİLİYORUM”

Batman Petrolspor’da çalışırken, arkasından farklı hocalarla görüşüldüğünü iddia eden Özgür Vurur, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu benim çok ağırıma gitti. Hatta bir iki gün içerisinde hangi hocanın geleceğini bile biliyorum. Bunlar çok önemli değil. Ben Batman’a geldim ve çok güzel insanlarla çalıştım. Çok güzel insanlar tanıdım ama bu orada çalışan bir hocaya Batman’a misafir gelmiş bir hocaya yapılacak doğru bir şey değil. Sonuçta bizim de ailemiz, çoluğumuz çocuğumuz var. Hatta o hocanın kimlerle görüştüğünü bile biliyorum. Ben bugüne kadar hiç böyle bir şey yapmadım. Bir kulüple çalışırken başka kulüple görüşmedim. Teklif geldiğinde bile ‘Ne ben duydum, ne sen bana söyledin’ şeklinde cevap verdim. Şunu söylemek istiyorum; ben çok kırıldım, çok üzüldüm. Çünkü biz çalıştığımız kulübe hiçbir zaman yanlış yapmadık. Batman Petrolspor yeter ki başarılı olsun biz Batman Petrolspor’un en büyük destekçisi oluruz. Bu durumda kulüp başkanı Abdulvahap Akbaş ile görüşüp bu psikoloji içerisinde çalışmak istemediğimi ve ayrılmak istediğimi ilettim. Onlar da buna anlayış gösterdi ve ayrıldık.”

Spor72 / Özel haber