TFF 2.Lig Beyaz Grupta, Coronavirüs nedeniyle ertelenen 10.hafta lig karşılaşmasında Amedspor, deplasmanda Çorum FK’nın konuğu oldu.

İlk devre her iki takımında karşılıklı gol girişimleri oldu. Devre golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci devre ev sahibi Çorum FK’nın oyun üstünlüğüyle başladı. Kontratakla hızlı gelişen bir atakta Amedspor, 64.Dakikada Yusuf Yağmur ile deplasmanda takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ev sahibi ekip ataklarını sıklaştırdı. Amedspor savunmasının hatasında Çorum FK, 71.Dakikada Cengiz Ötkün ile maçta skoru 1-1’e getirdi. İki takım oyuncuları arasında çıkan tartışmalar sebebiyle zaman zaman oyunu durdu. Maçın son bölümünde iki takım savunma anlayışını bıraktı. 84.Dakikada ev sahibi ekip, Umut Kaya İle bulduğu golle maçta bir kez daha öne geçti. 88.Dakikada Amedspor takımı, sağ kanattan geliştirdiği atakta Halil İbrahim Sönmez’in sert ve düzgün vuruşunda top ağlarla buluştu. Bu golle bir kez daha maçta eşitlik geldi. Skor 2-2 oldu. Maçın uzatma dakikalarında iki takım arasında tansiyon yine yükseldi. Başka gol sesi çıkmayınca her iki takım sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla Amedspor, ligde puanını 28’e çıkartırken, ligde 7.sıradaki korudu. Amedspor, 27 Ocak Çarşamba günü saat 13.00’da deplasmanda 24 Erzincanspor’un misafiri olacak.