Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) yönetimi destek ve katkılarından dolayı Batman Valisi Hulusi Şahin’e teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

ASKF yönetimi, Batman valisi sayın Hulusi Şahin'e Amatör spor'a desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulunarak plaket takdim etti.

Ziyarette, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Batman Şubesi Başkanı Mahmut Akyol, Yönetim Kurulu üyeleri Reşat Gülsever, Hakim Baktaş, Osman Seyrek ve Ahmet Özaydın ve Genel Yayın Yönetmenimiz Abdurrahman Avşar yer aldı.

Kabullerinden ve Batman sporuna desteklerinden dolayı Vali Hulusi Şahin’e teşekkür eden ASKF Başkanı Mahmut Akyol, Vali Şahin’e Batman Sporu ve Amatör Spor Kulüplerinin durumu hakkında bilgiler verdi.
Spor72 Genel Yayın Yönetmeni Abdurrahman Avşar ise spora ve Petrolspor’a verdiği desteklerden ötürü Vali Şahin’e teşekkür etti.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Şahin, “Batman sporuna ve amatör spor kulüplere desteklerimiz sürecektir. Bilindiği üzere Petrolspor’a da destek çıkıyoruz. Transfer çalışmaları devam ediyor. Kulübün borcunu kapatmak için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.