Medya Spor72 Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Abdurrahman Avşar, Medya Gazetesi’nin Batman basının gelişmesine önemli katkı sağladığını, köklü geçmişi, hızlı, doğru ve yansız habercilik anlayışıyla basın dünyasında seçkin bir yer edindiğini belirtti.

Gazeteci Abdurrahman Avşar, Medya Gazetesi’nin 19. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla imtiyaz sahibi Ercan Arslan ve çalışanlarına bir kutlama mesajı gönderdi.

Mesajında, Batman’da gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını başarıyla temsil ettiğini belirten Avşar, şunları kaydetti:

“Medya Gazetesi, okurlar tarafından güvenilen, talep gören ve çok takip edilen bir yayın olmayı sürdürmekte. En hızlı şekilde ve tarafsız habercilik ilkesiyle okurları bilgilendirme çabası her zaman takdir görmektedir. Basın kuruluşları toplumu bilinçlendiren, ülkenin büyümesi ve gelişmesinde büyük bir role sahiptir. Gazetenizin de bu bilinç ve anlayış içerisinde 19 yıldan buyana yapmakta olduğu faydalı ve başarılı hizmetlerinin artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

18 yılını gururla dolduran ve 19. yılına haklı bir gurur ile giren Medya Gazetesinin İmtiyaz Sahibi Ercan Arslan ve çalışanlarına tebriklerimi sunmak istiyorum” ifadelerine yer verdi.