TFF 3.Lig 2.Grupta 18.Hafta karşılaşmasında Batman Petrolspor, sahasında Erbaaspor’u konuk etti. Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Maça hızlı ve hücüm futbol anlayışıyla başlayan kırmızı beyazlılar, maçın hakimiydi. İlk devrede 41.dakika Furkan Parsak ile bir gol girişiminde bulundu, fakat pozisyonu iyi değerlendiremedi. Devre golsüz tamamlandı.

İkinci devre 45’-55’. dakikalar arasında günün şansız ismi Furkan Parsak ile arka arkaya net 3 gol pozisyonunu kaçırdı. Oyunun geride kalan son yarim saatlik kısmında topu ayağında tutan gol arayan takım Petrolspor’du. Konuk ekibin tek net pozisyonu uzatma dakikalarında gerçekleşti. Kaleciyle karşı karşıya kalan Erbaaspor’lu futbolcu İstediği vuruşu yapamadı. Bu pozisyonla her iki takım sahadan 1’er puanla ayrıldı. Maç 0-0 bitti.

Batman Petrolspor, ligde puanını 18’e yükselterek, puan tablosunda rakiplerinin puan kazanmasından sonra sıralamada düşüş gösterdi. 13.sıraya geriledi. 19.Hafta maçını 4 Şubat Perşembe günü saat 13.00’da Isparta 32 Spor ile deplasmanda oynayacak.