TFF 2.Lig Beyaz Grup’taki 21.Hafta mücadelesinde Amedspor, sahasında konuk ettiği Hekimoğlu Trabzon’u 3-2 mağlup etti.

Maça etkili başlayan ev sahibi takım Amedspor, maçın 10.dakikasında penaltı kazandı. Penaltı atışının başına geçen golcü isim Sinan Akaydın, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk devre orta saha mücadelesi şeklinde tek golle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci devresi konuk takım Hekimoğlu Trabzon’un, etkili oyunu ve baskısıyla başladı. Konuk takım 51.dakikada tecrübeli oyuncusu Burhan Eşer ile maçta skoru eşitledi 1-1! Hekimoğlu kanatlardan etkili oynamaya devam etti. 58.dakikada orta saha oyuncusu Musa Caner Aktaş ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Golden sonra ard arda değişkenlikler yapan Amedspor, karşılaşmanın 72.dakikasında tecrübeli orta saha oyuncusu Yusuf Yağmur ile eşitliği yakaladı. 2-2! Her iki takımda kazanmak adına karşılıklı gol pozisyonlarına girmeye başladı. Maçın uzatma dakikalarında Yusuf Yağmur tekrar sahneye çıktı takımını 3-2 öne geçirdi. Bu gol aynı zamanda maçında sonucu oldu. Amedspor sahadan 3-2 galip ayrılmayı başardı.

Amedspor, puanını 32’ye çıkarırken, ligde ise 8.sırada bulunuyor. 22.hafta karşılamasında GAP Stadyumunda, 7 Şubat pazar günü saat 13.00’da Şanlıurfaspor’a konuk olacak.